Την 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 06.00, η Kymco έκανε την επίσημη ..απόβαση του mega scooter της AK 550 στην ιαπωνική αγορά. Το όλο γεγονός, που έγινε στην περίφημη πίστα Twin Ring Motegi παρουσία τοπικών δημοσιογράφων και αντιπροσώπων, περιελάμβανε και ένα κερασάκι στην τούρτα, ονόματι C Series. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που χαρακτηρίστηκε από την εταιρεία σαν μοντέλο Adventure Tourer (Περιπέτειας Τουρισμού) και που συνοδεύεται από την ατάκα «Τhe Luxury of Discovery», δηλαδή «Η πολυτέλεια της Ανακάλυψης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Allen Ko, πρόεδρος της Kymco, άφησε δέκα λεπτά στο τέλος της ομιλίας του για να παρουσιάσει το C Series σε ..γιγαντοαφίσα, λέγοντας πως βασίζεται στο ΑΚ 550 και πως στόχος του είναι να κατακτήσει τις καρδιές όσων επιθυμούν mega scooter με δυναμικά χαρακτηριστικά εντός και εκτός δρόμου. Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, στις όχι υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το επερχόμενο μοντέλο διαθέτει εμφάνιση που ταυτίζεται με τον προορισμό του, ελαστικά διπλής χρήσης, μεγαλύτερες διαδρομές στην ανάρτηση, τεράστια ζελατίνα φέρινγκ, βάση στήριξης συσκευής GPS, εξάτμιση με δύο απολήξεις κάτω από τα πόδια του οδηγού(!), ειδικές αναμονές στο πλάϊ έτοιμες να δεχθούν βαλίτσες, σχάρα για φόρτωμα μεγάλων αποσκευών αλλά και μια πλάτη οδηγού στη σέλα που μπορεί με ανάκλιση να μετατραπεί σε θέση για τον/την συνεπιβάτη!

Από τεχνικής άποψης παρατηρούμε νέα δαγκάνα για το πίσω φρένο, τοποθετημένη πάνω από τον δίσκο αυτή τη φορά, ενώ κάτι ακούστηκε για τοποθέτηση συστήματος πρόσφυσης (Traction Control) και δυνατότητα απενεργοποίησης του ABS. Περισσότερα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, θα τα μάθουμε όλα αρχές Νοεμβρίου στην έκθεση του Μιλάνου.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης