Η Kymco γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της με μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του κορυφαίου της μοντέλου AK550.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Limited Edition 55th Anniversary, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα παραχθεί σε 550 κομμάτια, όσα είναι δηλαδή και τα κυβικά του. Και για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ΑΚ, πέραν των χρωμάτων (Metallic Black, Burgundy Red) και των ειδικών λογότυπων «55», είναι εξοπλισμένο με ένα περιποιημένο και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Ohlins!

Και για να υπάρχει χρωματική ταύτιση, τα στελέχη του πιρουνιού έχουν βαφτεί με τη σειρά τους χρυσά. To 55th Anniversary ξεχωρίζει επίσης και από τις χρωματικές πινελιές σε διάφορα σημεία, τις διαφορετικές μανέτες, τις λεπτομέρειες από αλουμίνιο και μια πλακέτα στο τιμόνι όπου αναγράφεται ο αριθμός του κάθε scooter. Και αν κάποιος ζητήσει το κάτι παραπάνω, τότε στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει μέχρι και τελικό εξάτμισης με την υπογραφή της Akrapovic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που είναι δεν θα κυκλοφορήσει ευρέως και αν θέλετε να το κάνετε δικό σας μάλλον θα πρέπει να το παραγγείλετε από τώρα. Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και τις οδηγικές μας εντυπώσεις, του «απλού» μοντέλου μπορείτε να τα δείτε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης