H Κymco υποδέχεται το 2018 με μια νέα προσφορά σε δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της. Τα Agility 16+ 125i CBS και 150i ABS διατίθενται σε νέες, ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα Agility 16+ αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους επιθυμούν να μετακινούνται με στυλ, αξιοπιστία και χρηστικότητα χωρίς να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Με μοντέρνο σχεδιασμό, μοναδική φιλικότητα, χαμηλή κατανάλωση, οικονομικό κόστος χρήσης και κινητήρες προδιαγραφών Euro4 με έμφαση στην απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, αποτελούν τα ιδανικά scooter για την καθημερινή μετακίνηση στο κέντρο της πόλης. Αυτός είναι και ο λόγος που στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης τα Agility κατέχουν περίοπτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων, σταθερά και επί σειρά ετών. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πως η σειρά Agility είναι αυτή που δημιούργησε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου και οι τιμές μετρητοίς διαμορφώνονται ως εξής:
Agility 16+ 125i CBS: 2.065€
Agility 16+ 150i ABS: 2.195€

Mε αυτές τις τιμές τα Agility 16+ είναι πιο κοντά σε ένα ευρύτερο κοινό, που εναλλακτικά μπορεί να τα αποκτήσει ακόμα πιο εύκολα μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν από άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα και 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση μέχρι έντοκη εξόφληση με έως και 72 μηνιαίες δόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης