Kymco Agility 125i CBS: Best seller, best ever και… τρέχει οικονομικά!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 14:06
Kymco Agility 125i CBS: Best seller, best ever και… τρέχει οικονομικά!

Σημαντικά αναβαθμισμένο στις νέες προδιαγραφές Euro4, το Agility 125 του 2018 συνεχίζει την παράδοση που το  ίδιο δημιούργησε.

Η σειρά Agility είναι αυτή που αποτελεί τα best seller μοντέλα της Kymco από το 2008 που παρουσιάστηκε και αυτό είναι κάτι που το είχαν καλά κατά νου οι άνθρωποι της εταιρίας πριν το αναβαθμίσουν. Όλες οι αλλαγές και βελτιώσεις έγιναν με μέλημα την απρόσκοπτη καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο στυλ, ευχρηστία και οικονομία. Το Agility 125i CBS είναι πλέον το πιο πλήρες scooter της κατηγορίας, αποτελώντας την πρώτη επιλογή για όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς σε τομείς όπως η ποιότητα, η αξιοπιστία και η αντοχή στη σκληρή αστική χρήση.

Εξοπλισμένο στο εξής με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό, προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης, που φτάνει τα 40 χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης! Με το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 6 λίτρα, εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία! H απόδοση του κινητήρα είναι 9 ίπποι και σε συνδυασμό με τη ροπή των 9Nm υπογράφει τη μεστή απόδοση και την άμεση απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, παρέχοντας τις απαιτούμενες επιδόσεις σε επιταχύνσεις από στάση και ρεπρίζ. Στόχος των σχεδιαστών ήταν η απόδοση στις χαμηλομεσαίες στροφές και η απλότητα της κατασκευής, κάτι που συνεπάγεται μικρό κόστος, χαμηλό βάρος, εύκολη και οικονομική συντήρηση.Το νέο σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS), οι νέες διπίστονες δαγκάνες στα μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενα και τα υψηλής πιέσεως μεταλλικά σωληνάκια των φρένων είναι στοιχεία που εγγυώνται ακόμα πιο ασφαλές φρενάρισμα, προσφέροντας αίσθηση και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιώντας μόνο τη μανέτα του πίσω φρένου η δύναμη πέδησης κατανέμεται και στα δύο δισκόφρενα (μπροστά και πίσω), με αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη λειτουργία, βελτιωμένη απόδοση στην επιβράδυνση, καθώς και ελαχιστοποιημένη απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος.O στάνταρ εξοπλισμός του νέου Agility 125 δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, περιλαμβάνοντας όλα όσα επιθυμεί ένας υποψήφιος αγοραστής αυτής της κατηγορίας: - Πρίζα παροχής 12V, φώτα πορείας LED, ντουλαπάκι που κλειδώνει, επίπεδο πάτωμα, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη, χώρος για κράνος τύπου Jet κάτω από τη σέλα, αλουμινένιες ζάντες,  σινιάλο στα φώτα, αλλά και πίνακας οργάνων με ενδείξεις για ταχύτητα, στάθμη βενζίνης, ολικό χιλιομετρητή, ψηφιακό ρολόϊ και ενδεικτικές λυχνίες.  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
AGILITY 125i CBS

-        Ηλεκτρονικός ψεκασμός

-        Κινητήρας Euro4 με απόδοση 9Hp

-        Δύο δισκόφρενα με σωληνάκια “υψηλής πιέσεως”

-        Δαγκάνες δύο εμβόλων και στα δύο δισκόφρενα

-        Σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας φρένων (CBS)

-        Φώτα πορείας LED

-        Eπίπεδο πάτωμα

-        Παροχή 12V

-        Σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη

-        Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα

-        Ντουλάπι που κλειδώνει

-        Ζάντες αλουμινίου 16″

-        Άγκιστρο αποσκευών

-        Σινιάλο στη μεγάλα σκάλα των φώτων

Η τιμή του νέου Agility 125i CBS είναι 1.895€ με δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με πιστωτική κάρτα ή επιδοτούμενης χρηματοδότησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όπως όλα τα μοντέλα της Kymco, το νέο Agility καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 14:06