Συνήθως όταν σκεφτόμαστε μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, σίγουρα δεν σκεφτόμαστε κάτι από τον εξωτικό κόσμο του MotoGP. Ή μήπως όχι; 

Αν λοιπόν έχετε κάνει οικονομίες και σκέφτεστε κάτι σε μεταχειρισμένο, η KTM είναι εδώ για εσάς. Με μόλις …288.000€ (χωρίς ΦΠΑ), μπορείτε να αποκτήσετε τη μια εκ των δυο RC16 -μοντέλο του 2019- που είναι προς πώληση από την πορτοκαλί Αυστριακή εταιρία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μοτοσυκλέτα που έχει τερματίσει 8 φορές στην πρώτη δεκάδα της περσινής αγωνιστικής σεζόν, συλλέγοντας 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2019. Επειδή όμως η μοτοσυκλέτα του Pol Espargaro δεν φτάνει, μαζί με αυτή αγοράζετε και τα εξής: 

  • Την αγωνιστική δερμάτινη του φόρμα (ναι, του Pol Espargaro) 
  • Το κράνος του με αυτόγραφο 
  • Ένα VIP MotoGP Event Pack για οποιοδήποτε αγώνα του 2021, συνοδευόμενο με πριβέ επίσκεψη στο paddock με τους αναβάτες αλλά και πλήρες πακέτο ένδυσης στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας 
  • Πρόσβαση στο Red Bull Energy Station με πλήρες γεύμα 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ, ώστε να μπείτε στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών και με την επιλογή των 2 τυχερών να άπτεται της ΚΤΜ! Αν το καλοσκεφτείτε, δεν είναι και τόσα πολλά τα λεφτά.. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης