Η «πορτοκαλί» ομάδα, μία από τις πολυπληθέστερες και καλύτερα οργανωμένες στα paddock του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, έφτασε στο πάντα φιλόξενο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης για να θυμίσει για μια ακόμη φορά πως πρόκειται για το μεγαλύτερο φυτώριο νέων αναβατών. Οι ΚΤΜ RC 390 ήταν  προετοιμασμένες εξαιρετικά και έδειξαν σε έναν ακόμη αγώνα για ποιο λόγο είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγορία Supersport 300
Ο Παναγιώτης Κόκκινος αγωνίστηκε σκληρά και σίγουρα θα διεκδικούσε την πρωτιά στην κατηγορία αν δεν έκανε ένα λάθος στην εκκίνηση. Τελικά τερμάτισε δεύτερος, ενώ την ίδια θέση κατέχει και στη βαθμολογία.

Kατηγορία Νέων αναβατών
Οι Θωμάς Σκούρτας και Γιώργος Μπαξίσογλου «ρίχτηκαν» πρώτοι στη μάχη της “μικρής” κατηγορίας. Ο πρώτος, αναπτύσσοντας πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα, τερμάτισε δεύτερος, γεγονός που τον έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος έδωσε σκληρές μάχες για την τρίτη θέση, αλλά τελικά έχασε στις λεπτομέρειες το βάθρο. Παρ’ όλα αυτά, απτόητος μετά τον αγώνα, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαθμολογία (2 Αγώνες)

SSP300
1. Ν. Ελευθεριάδης 50 βαθμοί, 2. Π. Κόκκινος (KTM) 40 βαθμοί, 3. Χ. Χατζηγιακουμίδης (KTM) 32 βαθμοί

ΝΕOI ΑΝΑΒΑΤΕΣ
1. Χ. Παπανικολάου 50 βαθμοί, 2. Ν. Ελευθεριάδης 36 βαθμοί, 3. Θ. Σκούρτας (KTM) 31 βαθμοί 6. Κ. Λιούτας (KTM) 16 βαθμοί, 7. Γ. Μπαξίσογλου (KTM) 11 βαθμοί

Φωτογραφίες: IGF Productions

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης