Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Peugeot Motorcycles έχει ξεκινήσει δυναμικά την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της. Η γαλλική φίρμα έχει Η Peugeot Motorcycles έκλεισε 110 χρόνια ζωής το 2020περάσει στα χέρια του ομίλου Mahindra πλέον και αφού άλλαξε το λογότυπό της μετονομάστηκε από Peugeot Scooters σε Peugeot Motorcycles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εποχή λοιπόν της παλαιότερης εταιρείας κατασκευής moped και scooter στον κόσμο, έχει ένα σπουδαίο πρεσβευτή που δεν είναι άλλος από τον Novak Djokovic. Ο Σέρβος τενίστας και νούμερο ένα στην Παγκόσμια Κατάταξη συνεργάζεται από το 2014 με την Peugeot και πλέον μετακομίζει και στις μοτοσικλέτες της φίρμας.

Από το 2014 συνεργάζεται ο Djokovic με την Peugeot.

Από τα αυτοκίνητα στα ηλεκτρικά scooter της φίρμας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Djokovic θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του ηλεκτρικού scooter της Peugeot, του e-Ludix. Πρόκειται γιαΟ Djokovic είναι πρώτος στην κατάταξη για 327 συνεχόμενες εβδομάδες! το κλασικό moped της φίρμας μόνο που πλέον έχει περάσει στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Το e-Ludix διαθέτει κινητήρα απόδοσης 1,6kW και 35Nm ροπής της Bosch με την μπαταρία να δίνει αυτονομία 50 χιλιόμετρα. Η μπαταρία είναι επίσης της Bosch και φορτίζει πλήρως σε τέσσερις ώρες.

Η μεγάλη οθόνη LCD των 4,4 ιντσών φροντίζει να πληροφορείσαι για τα πάντα, ενώ διαθέτει και τέσσερις επιλογές οδήγησης με έξυπνες ονομασίες. Είναι η Boost, η Cruise, η Eco και η Crawl με την τελευταία να χρησιμοποιείται μόνο για το παρκάρισμα.

Το μικρό e-Ludix έχει επιδόσεις 50αριού, είναι όμορφο και πρακτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα εποχή για την Peugeot Motorcycles

Το 2020 ήταν η καλύτερη οικονομικά χρονιά της Peugeot Motocycles τα τελευταία 20 χρόνια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης