Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Superveloce της MV Agusta είναι από μόνη της μια από τις πιο εντυπωσιακές μοτοσικλέτες που έχουν Ένα έργο τέχνης Made in Italy!σχεδιαστεί ποτέ. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης Made in Italy, με απαράμιλλη ομορφιά και εκλεπτυσμένη αισθητική που δύσκολα βρίσκεις όχι μόνο στις μοτοσικλέτες, αλλά σε όλα τα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 η MV Agusta κάνει ακόμα ένα βήμα εμπρός παρουσιάζοντας την έκδοση S για την εξωτική Superveloce. Στον 3κύλινδρο κινητήρα 800 κ.εκ. δεν έχουμε πολλές αλλαγές με την ισχύ να παραμένει στους 147 ίππους και τις προδιαγραφές ρύπων να περνάνε τους Euro5 περιορισμούς.

Δίπλα στη Superveloce S οι απλές εκδόσεις σε κόκκινο και κίτρινο για το 2021

Πολλές αναβαθμίσεις στα ηλεκτρονικά τα οποία είναι Made In Italy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που έχουμε αναβαθμίσεις είναι στα ηλεκτρονικά με 3ης γενιάς quickshifter EAS 3.0, καινούριο Ακόμα πιο εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά και ακριβά υλικά σε όλα τα σημεία της μοτοσικλέταςμονόδρομο συμπλέκτη και εξελιγμένους αισθητήρες. Η MV Agusta ανάπτυξε και το δικό της σύστημα IMU έξι αξόνων το οποίο ελέγχει το σύστημα cornering ABS της Continental, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το σύστημα αποτροπής ανόρθωσης του εμπρός τροχού.

Φυσικά, υπάρχει σύστημα Launch Control, ενώ όλες τις παραπάνω λειτουργίες τις επιλέγεις από μια έγχρωμη TFT οθόνη 5,5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone. Στην εφαρμογή MV Ride είναι διαθέσιμο και σύστημα πλοήγησης στροφή – στροφή, ενώ ο έλεγχος γίνεται από ένα έξυπνο joystick στο τιμόνι. Στην έκδοση S επίσης συναντάμε σέλα από αλκαντάρα, εξάτμιση της Arrow και ιδιαίτερο χρωματισμό. Εκείνο που δε γνωρίζουμε ακόμα είναι η τιμή της μοτοσικλέτας η οποία αναμένεται ψηλότερη από την απλή έκδοση της Superveloce.

Έργο τέχνης ο πίσω τροχός και οι εξατμίσεις της Arrow!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια premium μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί η Ιταλική αστυνομία;

Το κυνήγι της ευτυχίας με τον κ.Nogues

Καινούρια Brutale RR και Dragster RR από την MV Agusta

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης