Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα έκδοση του Himalayan η οποία θα Πρόσφατα διέρρευσε ότι η Royal Enfield ετοιμάζει ένα Himalayan με μεγαλύτερο κινητήρα 650 κ.εκ.έχει πιο ασφάλτινο χαρακτήρα. Το ιδιαίτερο adventure μοντέλων των Ινδών έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του κοινού με τον μοναδικό του χαρακτήρα και την απλή του δομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, η Enfield φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει την γκάμα των Himalayan προσφέροντας στο κοινό μια πιο εύχρηστη έκδοση του μοντέλου. Η μοτοσικλέτα θα βασιστεί στο υπάρχον μοντέλο με τον κινητήρα των 411 κ.εκ. να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η απόδοσή του θα παραμείνει 24,5 ίππους, ενώ το πλαίσιο θα παραμείνει ίδιο με το κλασικό Himalayan.

Αυτό είναι το μοντέλο πηλού που διέρρευσε στην Ινδία.

Πιο ήπιος θα είναι ο χαρακτήρας του 411 για τις ασφάλτινες εξορμήσεις σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαφορές έχουν να κάνουν κυρίως με τους τροχούς οι οποίοι πλέον είναι 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών Το Himalayan του 2021 κοστίζει 5.390€ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο της Muvus σε όλη την Ελλάδαπίσω σε σχέση με τους 21 ιντσών και 17 ιντσών του Himalayan. Η ζελατίνα έχει αφαιρεθεί κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει σε μεγάλο βαθμό και η μορφή της μοτοσικλέτας. Στο εμπρός μέρος του ρεζερβουάρ έχουμε μικρά πλαστικά καλύμματα με το νούμερο 411 επάνω τους, το οποίο ίσως να είναι και το όνομα του νέου μοντέλου.

Το φωτιστικό σώμα εμπρός είναι LED ενώ εκτός από το ψηλό φτερό εμπρός έχει τοποθετηθεί και ένα χαμηλό φτερό πάνω από τον τροχό. Τα όργανα θα είναι ίδια με του Himalayan με ενσωματωμένο τον πλοηγό στροφή/στροφή που συναντάμε και στο adventure μοντέλο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε το νέο μοντέλο, αλλά ίσως να είναι έτοιμο και στην EICMA 2021.

Αυτή είναι η custom προσπάθεια ενός ιδιώτη που μπορεί να πλησιάζει στο αποτέλεσμα της Enfield.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει μεγαλύτερο Himalayan η Royal Enfield

Από 4.690€ το νέο Meteor 350 της Royal Enfield

Διαθέσιμο με 5.390€ το νέο Royal Enfield Himalayan

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης