Με τους αθλητές να ολοκληρώνουν τη χρονιά με κλασσικά γρήγορους αγώνες και ασφυκτικό συναγωνισμό, έκλεισε το 5ο MiniGP Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιάζοντας στις δοκιμές, ανέβασε το θερμόμετρο και στον αγώνα ο «πρωτάρης» Ρόδιος Κωνσταντίνος Τσουρουνάκης, οδηγώντας επικεφαλής στους πρώτους γύρους στα Open PitBikes. Μη αντέχοντας στην πίεση του καταξιωμένου Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, τον ακολούθησε κατά πόδας μην αφήνοντάς τον να ησυχάσει ούτε δευτερόλεπτο μέχρι την πτώση της καρό σημαίας. Λίγο πιο πίσω, ο έτερος πρωτάρης εκ Ρόδου Αλέξανδρος Αρναουτάκης «διάβασε» καλά τον Νίκο Λιόλιο και τον κυρίαρχο του IMR Cup Γιάννη Λογοθέτη και τους πέρασε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ οι Νίκος Ζαμπετάκης και Σωτήρης Πράσινος έκαναν ήρεμο αγώνα, ειδικά ο πρώτος, που δεν ήθελε να ξαναεπισκεφτεί ..οριζοντίως μια χωμάτινη διαφυγή. Οι νικητές Παπαγεωργίου και Λογοθέτης είναι και οι πανευτυχείς τροπαιούχοι των Open PitBikes και IMR Cup για το 2017.

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στην παιδική κατηγορία (KidGP), ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος πήρε την εκκίνηση, βελτίωσε και τον ταχύτερό του γύρο και «απέκρουσε» όλες τις επιθέσεις του έτερου Δωδεκανήσιου (Κως) Σπύρου Φουρθιώτη, κερδίζοντας μια πειστική αλλά αγωνιώδη νίκη και σφραγίζοντας φυσικά και τον αντίστοιχο τίτλο. Διατηρώντας την παράδοση, ο αγώνας της μέρας έγινε στις κατηγορίες των μεγάλων παιδιών (MiniGP, MiniGP1), με τον ταχύτατο Γιάννη Περιστερά να πετάγεται μπροστά και να δίνει ρυθμό, πίσω να γίνεται ένας μικρός χαμός με τον σταθερά ανερχόμενο Γιώργο Γερακιανάκη να υπερσκελίζει τον πάντα πεισματάρη Νίκο Ελευθεριάδη και να μπαίνει στο κυνήγι του Περιστερά καταφέρνοντας να τον περάσει (εκμεταλλευόμενος και την ταχύτητα που έχει η μοτοσυκλέτα του – βλ. μεγαλύτερη κατηγορία) και να φτάνει στην πρώτη νίκη στη «γενική» (φυσικά και στη MiniGP) σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο. Στον τροχό του ο Περιστεράς, νικητής και κυπελλούχος για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη MiniGP1, ενώ λίγο πιο πίσω ο νεοφερμένος στη μεγαλύτερη κατηγορία Βασίλης Παντελεάκης προσαρμόστηκε ακόμα περισσότερο στη μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα του και πέρασε τους Ελευθεριάδη και Σπύρο Φουρθιώτη τερματίζοντας 2ος στη MiniGP1 μετά από μια συγκλονιστική τριπλή μονομαχία. Παρά τις 2 πρωινές πτώσεις της, η Μαρία Φιλιππίδη τερμάτισε χαμογελαστή τον αγώνα με το εντυπωσιακό της στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στις απονομές, όλοι συμφώνησαν στο ραντεβού του 2018! Πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να δείτε στο www.chronotech.gr και τις βαθμολογίες όλων των κατηγοριών στο www.minigp.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης