Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki αποφάσισε έπειτα από τρία χρόνια να αναβαθμίσει σημαντικά το κορυφαίο scooter της, το Το νέο Burgman έρχεται με traction control.Burgman 400. Το premium μοντέλο της Suzuki πλέον αποκτά ολοκαίνουριο κινητήρα νέας τεχνολογίας, γίνεται ακόμα πιο άνετο, ενώ διαθέτει και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα έχουμε πάντως τις μεγαλύτερες αλλαγές καθώς το μονοκύλινδρο σύνολο των 400 κ.εκ. έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Τόσο στον έλεγχο του γκαζιού, στην απόκριση και στις μεσαίες στροφές έχει βελτιωθεί πολύ η απόδοση (29,2 ίππους) κάνοντας το σύνολο πιο φιλικό και ομαλό στη λειτουργία.

Μικρές αναβαθμίσεις στην εμφάνιση, αλλά αρκετές σε κινητήρα και εξοπλισμό.

Σύστημα εκκίνησης με ένα πάτημα της μίζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα εκκίνησης είναι βελτιωμένο και πλέον γίνεται με το πάτημα μία φορά της μίζας. Η τελική ταχύτητα Καινούριος ο πίνακας οργάνων και η σέλα για μεγαλύτερη άνεση.έχει αυξηθεί, παράλληλα και η κατανάλωση, ενώ για τους Euro5 κανονισμούς έχει τοποθετηθεί διαφορετικός καταλύτης. Καινούριο είναι το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης που έχει τοποθετηθεί, όπως και το σύστημα ABS στα φρένα, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο σύγχρονο σε λειτουργία.

Στον εξοπλισμό και κυρίως την άνεση, το νέο Burgman παραμένει ένα από τα κορυφαία με LED φωτιστικά σώματα, μεγάλους χώρους αποθήκευσης 42 λίτρων κάτω από τη σέλα και 6,3 λίτρων στα ντουλαπάκια. Η στήριξη της πλάτης είναι ρυθμιζόμενη, το πάτωμα για τα πόδια καλύτερα σχεδιασμένο, ενώ υπάρχει και πρίζα 12V για φόρτιση του smartphone.

Το Suzuki Burgman 400 αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Το premium scooter της Suzuki ανανεώθηκε σημαντικά έπειτα από 3 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Motul και Suzuki ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά στο MotoGP

Τα 4 επεισόδια του ντοκιμαντέρ Inside Suzuki

Πώς κατασκευάστηκε η Suzuki Hayabusa 2021;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης