Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield ετοιμάζει ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει στους δρόμους Ο κινητήρας θα παραμείνει ο ίδιος δικύλινδρος με απόδοση 48 ίππους.σε πραγματικές συνθήκες. Πρόκειται για ένα cruiser το οποίο αναμένεται να σταθεί ανάμεσα στα Continental GT και Interceptor προσφέροντας ακόμα μια επιλογή στην γκάμα της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο cruiser, όπως δείχνουν οι πρώτες εικόνες, είναι βασισμένο στα μηχανικά μέρη των δύο μοντέλων της φίρμας στα 650 κ.εκ. Ο κινητήρας δεν αναμένεται να αλλάξει και θα έχει απόδοση 48 ίππους με έμφαση στη ροπάτη λειτουργία, στην ευχρηστία και στην ανέμελη οδήγηση.

Τα μηχανικά μέρη είναι δανεισμένα από το Continental GT και ο σχεδιασμός από το Meteor cruiser.

Αυτό είναι το τρίτο μοντέλο της Enfield με τον κινητήρα των 650 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στυλ της μοτοσικλέτας είναι κλασικό με παραδοσιακά χρωμιωμένα σημεία, θέση οδήγησης που Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.υποστηρίζει την «easy rider» φιλοσοφία και μακρόστενο ρεζερβουάρ. Στις φωτογραφίες και το βίντεο που διέρρευσε παρ΄ όλα αυτά φαίνεται και ένα δεύτερο μοντέλο με περισσότερα μαύρα ματ κομμάτια και πιο όρθια θέση οδήγησης. Ίσως, λοιπόν, δούμε και μια δεύτερη έκδοση του cruiser από την Ινδία το οποίο να πλησιάζει στο πιο bobber στυλ.

Αναμένουμε μέσα στο 2021 να έχουμε αποκαλύψεις από τη Royal Enfield, η οποία κάνει δυναμικές κινήσεις και στα μεγαλύτερα μοντέλα της.

Το spy βίντεο του cruiser στους δρόμους της Ινδίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Royal Enfield που θα αγόραζες αύριο

Αναβάθμιση στα σημεία για το Royal Enfield Himalayan

Η Royal Enfield θα έχει έτοιμη ηλεκτρική μοτοσικλέτα μέχρι το 2024

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης