Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph ανακοίνωσε την παραγωγή ειδικής έκδοσης των δύο μοντέλων Rocket 3 R και Rocket 3 GT για τοΜόλις 1.000 μοτοσικλέτες θα κατασκευαστούν. 2021. Τα κορυφαία cruiser της βρετανικής φίρμας θα αποκτήσουν μια πιο… σκοτεινή πλευρά καθώς το βασικό χαρακτηριστικό των εκδόσεων θα είναι το μαύρο χρώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πιο «κτηνώδη» Rocket, εκτός από τον μαύρο χρωματισμό, θα διαθέτουν μερικά premium στοιχεία που θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν σε όλες τις λεπτομέρειες. Ο κινητήρας θα παραμείνει ίδιος των 2.500 κ.εκ. με απόδοση 165 ίππους. Οι αναρτήσεις είναι από το… πάνω ράφι, ενώ τα φρένα είναι τα κορυφαία Brembo Stylema.

Το Rocket 3 R Black είναι πιο λιτό, αλλά σίγουρα πιο επιθετικό σε σχέση με το GT.

Δεν λείπουν και τα ανθρακονημάτινα αξεσουάρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Rocket 3 R Black τα πράγματα είναι πιο λιτά με πολύ μαύρο ματ χρώμα και λίγες αλουμινένιες Το εμπρός carbon φτερό δεν βρίσκεται στις λίστες με αξεσουάρ της Triumph.λεπτομέρειες. Από την άλλη, το Rocket 3 GT Triple Black διαθέτει μια πιο ιδιαίτερη λεπτομέρεια, καθώς στο ρεζερβουάρ υπάρχει τριπλή απόχρωση του μαύρου που τραβάει το βλέμμα.

Τα δύο μοντέλα θα είναι σε πολύ περιορισμένη παραγωγή, θα κατασκευαστούν μόλις 1.000 μονάδες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμα από το τέλος Απριλίου. Η τιμή τους αναμένεται να είναι κοντά στις 25.000€, λίγο πάνω δηλαδή από το απλό Rocket 3 της Triumph.

Στο GT ξεχωρίζει η τριπλή απόχρωση του μαύρου στο ρεζερβουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Euro5 κινητήρες η νέα σειρά Bonneville της Triumph

Αυτό είναι το νέο Triumph Speed Triple 1200 RS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης