Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kymco παρουσίασε μια νέα έκδοση του Like 125 για το 2021 η οποία θα δώσει ακόμα περισσότερη ευελιξία και δυναμικό χαρακτήρα στο scooter. Το Like 125 Sport είναι ιδανικό για σβέλτες μετακινήσεις εντός πόλης καθώς είναι ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό, διαθέτοντας σύγχρονο σχεδιασμό και αξιόπιστες τεχνικές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινούριο φωτιστικό σώμα με τεχνολογία LED.

Euro5 κινητήρας με απόδοση 11,2 ίππους

Ο κινητήρας του νέου Like της Kymco είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 125 κ.εκ. με προδιαγραφές Euro5. Αποδίδει Το καινούριο Sport θα διαθέτει και θύρα USB.11,2 ίππους και 9,8Nm ροπής επιτρέποντας στο scooter να πετύχει τελική ταχύτητα 95Km/h. Η κατανάλωση είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Sport έχοντας αυτονομία 290 χιλιόμετρα με το γέμισμα του ρεζερβουάρ των 6,5 λίτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με ένα πιρούνι 33mm εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με διαδρομή 46mm. Στα φρένα έχουμε διπίστονη δαγκάνα εμπρός με δίσκο 220mm και δίσκο 200mm πίσω με σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησης. Το βάρος του Like είναι μόλις 128 κιλά, ενώ οι τροχοί έχουν διαστάσεις 12 ιντσών. Η τιμή της έκδοσης Sport αναμένεται να είναι κοντά στα 2.600€.

Χαρακτηριστικό το πίσω φωτιστικό σώμα του Like, πάντα με LED τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

Από παπί σε… μοτοσικλέτα το νέο Kymco VisaR 125

Σημαντικά βραβεία για την Kymco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης