Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H Aprilia φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη σε πολλούς κατασκευαστές να ασχοληθούν με μια κατηγορία Μπαίνει η Kawasaki στο παιχνίδι των μεσαίων supersport.μοτοσικλετών που είχαν παραμελήσει. Ο λόγος για την RS660, τη μεσαία supersport των Ιταλών, την οποία φαίνεται να «ζηλεύουν» τα υπόλοιπα εργοστάσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha πριν από μερικές εβδομάδες είχε διαρρεύσει πως ίσως δούμε ένα μεσαίο supersport YZF-R7 με τον κινητήρα του MT-07 και τώρα οι φήμες έχουν να κάνουν με την Kawasaki.

Το σχέδιο της Kardesign για λογαριασμό του Motorrad.de.

Ο σχεδιασμός θα ακολουθεί το κορυφαίο Ninja ZX-10R

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία από το Akashi ετοιμάζεται να αναβαθμίσει το Ninja 650 της, αλλά πλέον να ακολουθήσει τα Η Aprilia έχει βάλει τον πήχη ψηλά και η Kawasaki αναμένεται να ακολουθήσει δυναμικά.βήματα των υπόλοιπων. Οπτικά θα ακολουθήσει τη σχεδίαση του εκπληκτικού Ninja ZX-10R, ωστόσο ο κινητήρας αναμένεται να είναι κοντά στα 700 κ.εκ. Ίσως, είναι δικύλινδρος από το Versys, ίσως είναι τετρακύλινδρος, ωστόσο η ισχύς του θα είναι κοντά στους 100 ίππους για να βρίσκεται κοντά στον ανταγωνισμό.

Για εμάς, αυτή η κινητοποίηση των εργοστασίων μόνο καλή μπορεί να είναι διότι θα έχουμε επιλογές σε μια σημαντική κατηγορία supersport η οποία δεν θα απαιτεί μία περιουσία για να τις αποκτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 21.490€ το νέο Kawasaki ZX-10R

Θα έχει ραντάρ η νέα Kawasaki H2 SX;

Ο πρωταθλητής Jonathan Rea αναλύει το νέο Kawasaki ZX-10R

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης