Χωρίς να ξεφεύγει από το Euro4, το νέο Ninja H2 απολαμβάνει μια σημαντική αύξηση ισχύος από ήδη διόλου ευκαταφρόνητους 200 ίππους στους 231, με αυτή να είναι μόνο μια από τις αναβαθμίσεις του.

Η Kawasaki παραδόξως επιμένει ότι η ισχύς δεν είναι το μόνο σημαντικό χαρακτηριστικό και για το 2019 υπάρχουν σίγουρα πολλά άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως η διατήρηση των σημερινών αριθμών κατανάλωσης καυσίμου παρά την άνοδο της ισχύος αλόγων. Μεταξύ των αλλαγών του 2019 που περιλαμβάνονται στο νέο Ninja H2 είναι το φίλτρο αέρα, ο θάλαμος εισαγωγής, τα μπουζί και η ECU.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τα καινούρια υψηλής απόδοσης ελαστικά Bridgestone RS11, βάλτε στο πακέτο του 2019 και τις τελευταίες δαγκάνες Brembo “Stylema” του μπροστινού φρένου. Με εξαιρετικά άκαμπτο τρόπο, το Stylema έχει αυξήσει την ικανότητα ψύξης pστα τακάκια, για πιο άμεση και προβλέψιμη αρχική ενεργοποίηση και καλύτερα χαρακτηριστικά θερμοκρασίας για το υγρό φρένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπτικά υπάρχουν επίσης αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν νέα γραφικά στον υπερσυμπιεστή, εξαιρετικά ανθεκτικό χρώμα και για πρώτη φορά οθόνη TFT με δυνατότητα συστήματος Bluetooth. Όσο αφορά το χρώμα ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι πως σε θερμές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, μπορεί να “αυτοδιορθώσει” μικρές γρατσουνιές.

Όσο αφορά τα νέα όργανα, έχουν την ίδια σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση με αυτά που έχουν προσαρμοστεί στο Ninja H2 SX SE αλλά με την προστιθέμενη καινοτομία της συνδεσιμότητας των smartphone μέσω της νέας εφαρμογής “Rideology” της Kawasaki. Αφού γίνει σύζευξη, το έξυπνο τηλέφωνο μπορεί να εμφανίσει ορισμένα στοιχεία, όπως πληροφορίες σχετικά με το όχημα, όπως στάθμη καυσίμου και κατάσταση μπαταρίας, καθώς και πληροφορίες όπως για τα επόμενα σέρβις.

Υπομονή όμως, το νέο Η2 θα παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο σε ένα από τα μεγάλα διεθνή σαλόνια, είτε στην Κολωνία τον Οκτώβριο είτε στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης