του Νίκου Βιτσιλάκη

Στις 24 Οκτωβρίου 2017 θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται. Τι να είναι άραγε; Το νέο teaser της Honda δεν χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και αφήνει τη φαντασία μας να τρέξει. Γιατί σε αυτό παρουσιάζονται μοτοσυκλέτες κάθε τύπου και κατηγορίας, παλιές και σύγχρονες, το ίδιο ισχύει και για αναβάτες και συνεπιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκφωνητής στο video που θα δείτε παρακάτω αναρωτιέται γιατί κάθε φορά που έρχεται ελεύθερο τριήμερο εμείς καβαλάμε τις μοτοσυκλέτες μας και φεύγουμε. Και μιλώντας περνούν μπροστά από τα μάτια μας όμορφες καθημερινές στιγμές και μηνύματα. Το ζευγάρι που φεύγει εκδρομή, τον γιάπη να βγάζει selfie με τον ροκά, την παρέα να κατασκηνώνει στην όχθη ενός ποταμού. Και όλα αυτά με το σλόγκαν “What Lies Beyond?”, δηλαδή τι κρύβεται πέραν αυτού;

Δεν τολμούμε να προβλέψουμε τι μοντέλο θα παρουσιάσει η Honda, σίγουρα όμως θα έχει λίγη περιπέτεια και τουρισμό στο dna του. Aν μας ρωτούσατε τι θα θέλαμε να είναι, ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να σας απαντήσουμε. Γιατί τα γούστα και οι ορέξεις διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν θα μας χάλαγε όμως ένα πραγματικό και όχι γλυκανάλατο Adventure on/off κάτω από τα 1.000cc και πάνω από τα 700. Κάτι που να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε ανταγωνιστή, κυρίως ευρωπαίο. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε 40 μέρες θα ξέρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης