Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Husqvarna πριν από μερικές εβδομάδες παρουσίασε το ηλεκτρικό της E-Pilen, μια μοτοσικλέτα βασισμένηΤο Vektorr αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένο σύστημα συνδεσιμότητας στο Svartpilen, αλλά με ηλεκτροκινητήρα. Τώρα, το σουηδικό εργοστάσιο (με αυστριακές ρίζες λόγω KTM) είναι έτοιμο να παρουσιάσει το πρώτο της scooter το οποίο μάλιστα θα είναι ηλεκτρικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα του μοντέλου θα είναι Vektorr και παρότι βρίσκεται στη φάση του concept, η Husqvarna είναι αποφασισμένη να το ζωντανέψει και μάλιστα το 2022. Το μικρό scooter αναμένεται να έχει αυτονομία κοντά στα 100 χιλιόμετρα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 45Km/h.

Μοναδικό σχεδιαστικό στυλ και καινοτόμες λύσεις περιμένουμε από τη Husqvarna.

Μοτοσικλέτα, scooter, ποδήλατο και πατίνι στην γκάμα των ηλεκτρικών Husqvarna

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν βάλουμε δίπλα στο Vektorr το E-Pilen, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε το πρόγραμμα της Husqvarna Ο αναβάτης θα μπορεί να ανταλλάσει τις μπαταρίες με φορτισμένεςγια τη μελλοντική αστική μετακίνηση. Σχεδιάζει ακόμα ένα ηλεκτρικό πατίνι, το Bltz, για να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη γκάμα στη φιλική προς το περιβάλλον αστική μετακίνηση.

Η Husqvarna θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο… ηλεκτρικός συνεργάτης της KTM στην αγορά μοτοσικλέτας τα επόμενα χρόνια, κάτι που δε μας αφήνει αδιάφορους καθώς η ιστορία της φίρμας μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές μοτοσικλέτες με προσωπικότητα και καινοτόμες λύσεις.

Το Bltz είναι το ηλεκτρικό πατίνι της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα γκάμα χωμάτινων της Husqvarna

Η ηλεκτρική Husqvarna είναι γεγονός

Ένωση δυνάμεων για το πρώτο ηλεκτρικό Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης