Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda είχε ανακοινώσει πως θα υπάρχουν εκπλήξεις στις τιμές των νέων της μοντέλων για το 2021 και το Όμορφο και ποιοτικό το μικρό SH της Honda.αποδεικνύει με το νέο SH Mode 125. Το ανανεωμένο μικρό scooter της ιαπωνικής φίρμας έρχεται πλέον στην Ελλάδα στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 2.790€ προσφέροντας την ποιότητα της Honda σε ένα πολύ σύγχρονο πακέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά το νέο SH Mode αποκτά για τη νέα χρονιά νέο προβολέα με τεχνολογία τύπου LED αλλάζοντας τη φυσιογνωμία του scooter. Μεγάλη αλλαγή βρίσκουμε στο πάτωμα του scooter, το οποίο είναι μεγαλύτερο κατά 10mm για περισσότερο χώρο στα πόδια, ενώ το ύψος της σέλας είναι στα 765mm για εύκολη πρόσβαση.

Ευρύχωρο και με μεγάλους χώρους αποθήκευσης το νέο SH Mode 125.

Στα 18,5 λίτρα ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος αποθήκευσης έχει μεγαλώσει κάτω από τη σέλα κατά 0,5 λίτρα, ενώ στο ντουλαπάκι μπροστά Η κατανάλωση αγγίζει τα 2 λίτρα ανά 100Km!στη μάσκα υπάρχει θύρα USB για φόρτιση του smartphone και όχι μόνο. Την εργονομία βοηθάει πολύ και το σύστημα Smart Key της Honda για εύκολο έλεγχο της μίζας και του ανοίγματος της σέλας.

Στον κινητήρα, η Honda έχει αναβαθμίσει το μονοκύλινδρο σύνολο τεχνολογίας eSP+ περνώντας τις προδιαγραφές Euro5. Η απόδοσή του είναι 11,4 ίππους και 12,1 Nm ροπής με απίστευτη κατανάλωση καυσίμου. Η Honda αναφέρει πως με ένα γέμισμα στο ρεζερβουάρ των 5,5 λίτρων μπορείς να διανύσεις 275 χιλιόμετρα, νούμερο απίθανο πραγματικά! Το νέο Mode διαθέτει και σύστημα Idling Stop, το οποίο σβήνει τον κινητήρα όταν ακινητοποιείται το scooter.

Σε μαύρο δείχνει πιο premium...

Νέο, πιο ελαφρύ πλαίσιο για μεγαλύτερη ευελιξία

Καινούριο είναι και το πλαίσιο του SH Mode, ελαφρύτερο και με αυξημένη ακαμψία. Οι αναρτήσεις παραμένουν οι ίδιες, ενώ καινούριοι είναι οι τροχοί των 16 ιντσών (14” πίσω) με αναβαθμισμένο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα CBS, συνδυασμένης πέδησης με έναν δίσκο 220mm εμπρός και ταμπούρο πίσω.

Όλα τα στοιχεία για το Honda SH Mode 125 θα τα βρείτε ΕΔΩ

Τιμοκατάλογος Honda Moto 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα συνεργασία της Motul με την Glickenhaus

Σύστημα Android Auto στο νέο Honda Africa Twin 1100

H Honda ετοιμάζει τον αντίπαλο των Yamaha Tracer 900 και BMW F900XR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης