Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πέρασαν ακριβώς δύο εβδομάδες από την τελευταία φορά που η Triumph μας έδωσε εικόνες από το νέο τηςΠολύ δυναμικά στοιχεία περιμένουμε να έχει το νέο Tiger 1200. μεγάλο adventure μοντέλο Tiger 1200. Από το πρώτο κιόλας βίντεο είχε φανεί στις δοκιμές ότι η μοτοσικλέτα θα είναι σκληροπυρηνική και σίγουρα θα παρέχει μεγάλες δυνατότητες στην εκτός δρόμου κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Triumph μας έδωσε ακόμα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το Tiger να υποβάλλεται σε σκληρές δοκιμασίες από τον αναβάτη. Άλματα, ντριφτ και περάσματα μέσα από λασπωμένα μονοπάτια είναι μέσα στο μενού των δοκιμών του μοντέλου το οποίο δείχνει να είναι πιο… adventure από ποτέ.

Ο τρόπος που κινείται το Tiger 1200 θυμίζει enduro 450 κ.εκ.

Στην έκθεση EICMA 2021 αναμένεται να δούμε επίσημα το Tiger 1200

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα ένα στοιχείο που μας έδωσε η Triumph είναι πως ο τρικύλινδρος κινητήρας θα χρησιμοποιεί την Θυμίζουμε ότι αναβάτες εξέλιξης της Triumph είναι οι κορυφαίοι Ivan Cervantes και Ricky Carmichaelτεχνολογία T-Plane στον στρόφαλο, μια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στο Tiger 900. Αυτή η διάταξη δίνει σειρά ανάφλεξης 1-2-3 στους κυλίνδρους και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Hinckley προσφέρει εξαιρετική αίσθηση, καλύτερη πρόσφυση στις χαμηλές στροφές και ιδιαίτερο χαρακτήρα εκτός δρόμου.

Θυμίζουμε ότι το τρικύλινδρο σύνολο αναμένεται να αποδίδει περίπου 140 ίππους και θα συνοδεύεται με μια πολύ πλούσια πλατφόρμα ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Σημαντική προσπάθεια έχει γίνει στη μείωση του βάρους με τη μοτοσικλέτα να κατεβαίνει πλέον στα 225 κιλά, ενώ κορυφαίο αναμένεται να είναι το πακέτο πλαισίου, αναρτήσεων και φρένων. Το νέο Tiger είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην EICMA 2021 στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

Το δεύτερο βίντεο της Triumph για το Tiger 1200.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο cafe racer της Triumph έρχεται με 180 ίππους!

Ετοιμάζει την πιο έξυπνη κίνηση η Triumph με νέο sport adventure μοντέλο

Το νέο Triumph Tiger 1200 λατρεύει τις χωμάτινες διαδρομές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης