Σε… Ινδιάνους δίχως φρένα εξελίσσονται τα Scout και Scout Bobber της Indian, καθώς ανακοινώθηκε και μια τρίτη (!) ανάκληση που αφορά στο σύστημα πέδησης.

Η προαναφερθείσα ανάκληση έχει ανακοινωθεί για τις ΗΠΑ, ωστόσο η φύση του προβλήματος είναι τέτοια που μπορεί να είναι γενικευμένη. Συνολικά 2.742 μοτοσικλέτες συναρμολογήθηκαν με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρχει αέρας στα σωληνάκια των φρένων επηρεάζοντας το σύστημα του ABS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα μεταφράζεται σαν μαλακότερη αίσθηση στα φρένα (και εμπρός και πίσω), γεγονός που σημαίνει χαμηλότερη απόδοση κατά το φρενάρισμα μεγεθύνοντας τον κίνδυνο της πτώσης. Οι (Αμερικανοί) κάτοχοι των Scout και Scout Bobber θα ενημερωθούν από τις κατά τόπους αντιπροσωπείες ώστε να πάνε τις μοτοσικλέτες τους για.. εξαέρωση, διαδικασία που φαίνεται πως λύνει το σοβαρότατο πρόβλημα που για πολλοστή φορά πλήττει τα φρένα των Indian.

O κατασκευαστής άλλαξε μάλιστα και τη διαδικασία συναρμολόγησης των φρένων, ωστόσο τώρα η ζημιά έγινε. Τι να πούμε και εμείς που βλέπουμε τις αμερικάνικες μοτοσικλέτες να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο;…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης