Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το μεγάλο Road Trip της SYM στα Βαλκάνια έχει ξεκινήσει και πλέον το καραβάνι των 24 scooter της φίρμαςΤα μέλη του δικτύου συναντήθηκαν με συνεργάτες της Γκοργκόλης ΑΕ στις χώρες των Βαλκανίων. βρίσκεται στη διαδικασία επιστροφής από τη Βουδαπέστη. Το SYM Balkan Ride Tour 2021 ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκαν αναβάτες – μέλη του δικτύου της SYM από όλη την Ελλάδα για να πάρουν μέρος σε αυτήν τη γιορτή της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου με πρώτη στάση τη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ μόλις την 3η ημέρα του ταξιδιού το καραβάνι με τα MAXSYM TL 508 και MAXSYM 400 βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι. Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κομμάτια της διαδρομής ήταν η επίσκεψη στον Πύργο του Δράκουλα στην πόλη Μπρασόβ, σε ένα μαγικό σκηνικό που εξέπληξε όλους τους συμμετέχοντες.

Είσοδος στη Σόφια...

Περισσότερα από 3.000 χιλιόμετρα θα διανύσουν τα scooter της SYM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενη στάση ήταν το Αράντ, το οποίο αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη απόσταση σε όλο το ταξίδι καθώς οι Άνετο το ταξίδι με τα καινούρια MAXSYM 400 και MAXSYM TL508.αναβάτες είχαν να διανύσουν 450 συνεχόμενα χιλιόμετρα. Η προτελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου βρήκε τα scooter της SYM στη Βουδαπέστη όπως είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Πλέον έχει ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής το οποίο περνάει από το Βελιγράδι και τη Βόρεια Μακεδονία. Το SYM Balkan Ride Tour 2021 ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε ότι το 6ο SYM Road Trip οργανώνεται από την Γκοργκόλης Α.Ε. που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SYM για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σερβία και Ουγγαρία.

Πληροφορίες για το SYM Balkan Ride Tour 2021 ΕΔΩ.

Εικόνες από το Road Trip.

 

Στην πανέμορφη Βουδαπέστη!

Κάπου στο Βουκουρέστι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 6o SYM Road Trip ταξιδεύει στα Βαλκάνια

Με τρεις εκδόσεις έρχεται το νέο SYM JΕΤ14

25 ημέρες, 11.500Km, 14 χώρες με ένα SYM HD300

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης