Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η μικρή βρετανική φίρμα Lexmoto μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή, ωστόσο διαθέτει στην γκάμα της Το LXS125 είναι κατά 12 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με το LXR 125 της φίρμας.ενδιαφέροντα μοντέλα scooter και μοτοσικλέτας. Το τελευταίο μοντέλο που παρουσίασε η φίρμα είναι ένα μικρό supersport μοντέλο 125 κ.εκ., το οποίο έρχεται με ενδιαφέρουσες τεχνικές και σχεδιαστικές λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο της Lexmoto είναι το LXS 125. Πρόκειται για ένα μικρό superport με κινητήρα 125 κ.εκ., ο οποίος είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro5 και έχει απόδοση 14 ίππους. Διαθέτει δύο δίσκους στα φρένα εμπρός (!), τροχούς 16 ιντσών, τηλεσκοπικό πιρούνι, μονό αμορτισέρ πίσω και ζυγίζει 155 κιλά.

Σύγχρονος σχεδιασμός με σωστή εργονομία και όμορφη μάσκα εμπρός.

Όμορφο σχεδιαστικά με άνετη θέση οδήγησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός του είναι πολύ ελκυστικός καθώς η εξάτμιση βγαίνει κάτω από τη σέλα, κάτι που δε συναντάμε συχνά πλέον στις μοτοσικλέτες. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED, το ψαλίδι αλουμινένιο, ενώ η σέλα είναι άνετη τοποθετώντας το σώμα σχετικά όρθιο.

Η LXS 125 κοστίζει κοντά στις 2.900€ και είναι διαθέσιμη σε μπλε/γκρι και κίτρινο/γκρι, ενώ στην Αγγλία θα είναι διαθέσιμο από το τέλος του μήνα.

Η εξάτμιση βγαίνει κάτω από την ουρά με έξυπνο σχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήρθε στην Ελλάδα το CFMoto 300SR

Πόσο sport touring είναι τελικά το CFMoto 400GT;

Ετοιμάζει μικρό supersport η Benelli;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης