Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η VMoto Soco κερδίζει συνεχώς έδαφος στις αγορές της Ευρώπης έχοντας δυναμικά ηλεκτρικά μοντέλα τόσο Στην EICMA 2021 αναμένουμε τουλάχιστον δύο νέα μοντέλα της φίρμας.στην κατηγορία των scooter όσο και στην κατηγορία των μοτοσικλετών. Εκτός από τα εξαιρετικά της προϊόντα η εταιρεία από την Αυστραλία έχει κινηθεί πολύ εντατικά στο κομμάτι του μάρκετινγκ έχοντας, για παράδειγμα, φέρει στις τάξεις της τον Jorge Lorenzo ως πρεσβευτή της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η VMoto Soco ετοιμάζει το επόμενο βήμα στην πορεία της θέλοντας να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στην αγορά της Ευρώπης. Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνεται ραγδαία, κάτι που η VMoto Soco θέλει να εκμεταλλευτεί καθώς έχει στην γκάμα της ακριβώς αυτό που θέλει ο αγοραστής. Για να το κάνει αυτό η εταιρεία θα διαχωριστεί σε δύο τμήματα. Το ένα θα παραμείνει με τα υπάρχοντα μοντέλα και θα είναι η Super Soco, ενώ η δεύτερη θα είναι μια premium φίρμα που θα πάρει το όνομα VMoto.

Ο Jorge Lorenzo στη σέλα της TC Hunter.

Στη Motoway θα βρείτε τα προϊόντα της VMoto Soco

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην EICMA 2021, η οποία αρχίζει στις 23 Νοεμβρίου, η VMoto Soco θα παρουσιάσει το νέο της πλάνο και Η VMoto θα επικεντρωθεί στις πιο premium ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.θα μας δείξει κάποιο από τα νέα της μοντέλα. Στόχος της premium VMoto είναι να ξεφύγει από τις μικρές μοτοσικλέτες αστικής μετακίνησης και να περάσει σε μεγαλύτερα μοντέλα τα οποία θα καλύψουν ευρύτερες ανάγκες στον τομέα της μετακίνησης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των συγκεκριμένων μοτοσικλετών θα γίνεται πλέον στην Ευρώπη και εκείνο που θέλει η VMoto είναι να εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες φίρμες κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσικλετών στον κόσμο.

Η Super Soco θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να εξελίσσει τα μικρότερα, πιο προσιτά της μοντέλα, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε Αυστραλία και Κίνα. Και στην Ευρώπη όμως τα μοντέλα τα έχει γνωρίσει ο κόσμος σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Γερμανία, ενώ και στην Ελλάδα τις μοτοσικλέτες της φίρμας τις βρίσκει κανείς στην Motoway σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το νέο TCMax της VMoto Soco.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό scooter CT-3 της Super Soco έρχεται με αυτονομία 180 χιλιόμετρα!

Η VMoto Soco γίνεται επίσημος προμηθευτής scooter στο MotoE

Σημαντική συνεργασία VMoto Soco και Stealth Electric Bikes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης