Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η VMoto Soco έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στις χώρες της Ασίας και κυρίως στην Κίνα με τα εντυπωσιακά Ο πρώην πρωταθλητής MotoGP, Jorge Lorenzo είναι πρεσβευτής της VMoto Soco!ηλεκτρικά της μοντέλα. Η εταιρία έχει καταφέρει να εδραιωθεί και στην Αυστραλία προσφέροντας μικρές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και scooter σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με πολύ ικανοποιητική ποιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η VMoto Soco ετοιμάζει το επόμενο βήμα στην πορεία της θέλοντας να επεκταθεί δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης. Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνεται ραγδαία, κάτι που η VMoto Soco θέλει να εκμεταλλευτεί καθώς έχει στην γκάμα της ακριβώς αυτό που θέλει ο αγοραστής. Για να το κάνει αυτό η εταιρεία θα διαχωριστεί σε δύο τμήματα. Το ένα θα παραμείνει με τα υπάρχοντα μοντέλα και θα είναι η Super Soco, ενώ η δεύτερη θα είναι μια premium φίρμα που θα πάρει το όνομα VMoto.

Για το 2022 η VMoto Soco ετοιμάζει καινούρια, premium γκάμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών αναβαθμίζοντας τη σειρά TC Hunter.

Στην EICMA ίσως δούμε το πρώτο premium μοντέλο της VMoto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην EICMA στο Μιλάνο σε μερικές εβδομάδες η VMoto Soco θα παρουσιάσει το νέο της πλάνο και ίσως έχει Η VMoto Soco έχει μπει δυναμικά και στις υπηρεσίες B2B, delivery και ενοικίασης ηλεκτρικών scooter και μοτοσικλετών.να μας δείξει και κάποιο από τα νέα της μοντέλα. Στόχος της premium VMoto είναι να ξεφύγει από τις μικρές μοτοσικλέτες αστικής μετακίνησης και να περάσει σε μεγαλύτερα μοντέλα τα οποία θα καλύψουν ευρύτερες ανάγκες στον τομέα της μετακίνησης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των συγκεκριμένων μοτοσικλετών θα γίνεται πλέον στην Ευρώπη και εκείνο που θέλει η VMoto είναι να σταθεί δίπλα σε εταιρίες όπως η Zero Motorcycles και η Energica.

Φυσικά, η Super Soco θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να εξελίσσει τα μικρότερα, πιο προσιτά της μοντέλα τα οποία μέχρι στιγμής έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε Αυστραλία και Κίνα. Και στην Ευρώπη όμως τα μοντέλα τα έχει γνωρίσει ο κόσμος σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Γερμανία, ενώ και στην Ελλάδα τις μοτοσικλέτες της φίρμας τις βρίσκει κανείς στην Motoway σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ένα από τα δημοφιλή μοντέλα της Super Soco είναι το scooter CPX.

 

H Soco έχει συνεργαστεί και με την Ducati έχοντας ειδική έκδοση του CUX.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό scooter CT-3 της Super Soco έρχεται με αυτονομία 180 χιλιόμετρα!

Σημαντική συνεργασία VMoto Soco και Stealth Electric Bikes

Νέα χρώματα για το κορυφαίο Super Soco TC MΑΧ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης