Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Vespa έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια να “ανοίξει” τη βεντάλια του κοινού της ιδιαίτερα στονΤις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας Vespa και Justin Bieper. τομέα της μόδας και του lifestyle. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχει ξεκινήσει διάφορες συνεργασίες με ηχηρά ονόματα του χώρου της μόδας και της showbiz, όπως Christian Dior, Sean Wotherspoon και πιο πρόσφατα ο Justin Bieper.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως, το πιο δυνατό μοντέλο στην γκάμα της Vespa για το 2022 είναι η GTS 300 Super. Ιδιαίτερα η νέα έκδοση Racing Sixties αναδεικνύει για μια ακόμα φορά την άψογη φινέτσα των Ιταλών σχεδιαστών με έμφαση στις σπορ καταβολές και την κομψότητα της δεκαετίας του 1960. Η Racing Sixties έκδοση είναι βαμμένη στο πράσινο (Verde Bosco) το οποίο συνυπάρχει με κίτρινες πινελιές στην μάσκα και στα πλαϊνά καπάκια του κινητήρα, ενώ οι ζάντες είναι βαμμένες στο χρυσό, σήμα κατατεθέν των 60’s.

Ο πιο premium τρόπος για να μετακινηθείς στην πόλη.

Η GTS 300 δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την εμφάνιση καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ασφαλή και ευέλικτα οχήματα στη μάχη της πόλης. Ο κινητήρας της Super είναι ο δοκιμασμένος μονοκύλινδρος HPE των 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 23,8 ίππους και 26Nm ροπής. Το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού είναι εξελιγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο κινητήρας να έχει δυναμικές επιδόσεις, ομαλή λειτουργία και οικονομία στο καύσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μοντέλα της Racing Sixties σειράς της Piaggio.

Καθημερινές μετακινήσεις με ιταλική φινέτσα

Το βασικό χαρακτηριστικό στην οδηγική συμπεριφορά της GTS είναι η ευελιξία χάρη στο βελτιωμένο πλαίσιο Η GTS διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης ASR.και το μοναδικό σύστημα αναρτήσεων με μονόμπρατσο αμορτισέρ εμπρός και δύο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 220mm εμπρός και ένα δίσκο 220mm πίσω τα οποία συνεργάζονται με σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 8,5 λίτρα.

Η Vespa GTS Super 300 Racing Sixties είναι διαθέσιμη στην τιμή των 5.590€, ενώ η Vespa τρέχει και μια ειδική προσφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο με οφέλη που φτάνουν τα 200€.

Όλα τα στοιχεία της Vespa GTS 300 Racing Sixties ΕΔΩ.

Βίντεο της παρουσίασης των Racing Sixties GTS 300.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικό της σύστημα ραντάρ για scooter ετοιμάζει η Piaggio

Η αξία της Vespa υπολογίζεται στα 906 εκατομμύρια ευρώ!

Με ποιον διάσημο τραγουδιστή ξεκινάει συνεργασία η Vespa

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης