Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι από τις εταιρίες που κάνουν έντονες προσπάθειες προκειμένου να διευρύνουν την γκάμαΜέσα στο 2022 θα δούμε τις πρώτες μοτοσικλέτες off-road της Triumph τους. Το πρώτο βήμα έγινε με την υπογραφή συνεργασίας με την Bajaj στην Ινδία για μικρού κυβισμού μοτοσικλέτες και τώρα οι Βρετανοί ανακοινώνουν πως ετοιμάζουν την επίθεσή τους στο κομμάτι του enduro και του motocross.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική φίρμα λοιπόν θα ετοιμάσει μια νέα γκάμα μοτοσικλετών motocross και enduro μπαίνοντας δυναμικά στον κόσμο του χώματος. Μάλιστα η Triumph θα φτιάξει από την αρχή και αγωνιστικές ομάδες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να κατέβει στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και να αποκτήσει εμπειρία απευθείας από τις πίστες.

Δύο κορυφαίοι αναβάτες στις υπηρεσίες της Triumph για το νέο... χωμάτινο βήμα της.

Αγωνιστικές ομάδες τόσο στο Enduro όσο και στο Motocross θα ετοιμάσει η Triumph

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εξέλιξη των μοτοσικλετών και τη δομή των αγωνιστικών ομάδων η Triumph επιστράτευσε δύο θρυλικούς Στη νέα γκάμα ίσως δούμε και ένα ηλεκτρικό μοντέλο εκτός δρόμουαναβάτες. Ο πρώτος είναι ο Ricky Carmichael, ένας από τους καλύτερους αναβάτες Motocross στον κόσμο και ο δεύτερος είναι ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Ivan Cervantes.

“Αυτό είναι το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα της Triumph”, δήλωσε ο Nick Bloor, CEO της Triumph. “Είμαστε 100% επικεντρωμένοι στο να κάνουμε αίσθηση στον απαιτητικό κόσμο του χώματος, με στόχο να δημιουργήσουμε μια σειρά μοτοσικλετών που θα είναι ικανές για νίκες”.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και το αγωνιστικό πρόγραμμα της Triumph θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Σκηνή από τη νέα ταινία James Bond 007 με μια Scrambler 1200 να τα βάζει με τις λάσπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για ποια premium εταιρεία θα κατασκευάσει νέο μοντέλο η Triumph;

Σημαντικές αλλαγές για το Speed Twin της Triumph

Ακόμα δύο δυνατά μοντέλα για την Triumph το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης