Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα μοντέλα που έχουν αγαπηθεί περισσότερο στην Ελληνική αγορά είναι αδιαμφισβήτητα το V-Strom 650 της Suzuki. Ιδιαίτερα στην τωρινή του μορφή με τον ραφιναρισμένο κινητήρα, την άψογη ισορροπία σε πλαίσιο και αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα έχουμε να κάνουμε με μια δυνατή επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοτοσικλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Suzuki θέλοντας να δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στο μοντέλο της αυτήν την περίοδο το προσφέρει με έκπτωση της τάξης των 500€. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για ετοιμοπαράδοτες μοτοσικλέτες και με χρωματικό περιορισμό, γιαυτό αν ήσασταν έτοιμοι να περάσετε στον κόσμο της Suzuki καλό είναι να σπεύσετε.

Οι χρωματισμοί που θα είναι διαθέσιμοι θα είναι περιορισμένοι.

Η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε το αγαπημένο σας V-Strom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας της Suzuki V-Strom 650 είναι ο γνωστός V90 δικύλινδρος των 645 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 71 Οι μοτοσικλέτες της Suzuki συνοδεύονται με 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια.ίππους και 69Nm ροπής. Για το 2021 ο ψεκασμός SDTV (διπλές πεταλούδες) έχει αναβαθμιστεί για ακόμα πιο ομαλή λειτουργία και οικονομία στο καύσιμο, ενώ με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, εύκολη εκκίνηση και υποβοήθηση στις χαμηλές στροφές.

Το V-Strom χαρακτηρίζεται για την άνετη θέση οδήγησης και την ασφάλεια που εμπνέει κατά την οδήγηση. Το αλουμινένιο πλαίσιο και οι αναρτήσεις φροντίζουν για ένα διασκεδαστικό περιβάλλον οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς στην κίνηση σε πόλη, αυτοκινητόδρομο και χωμάτινες διαδρομές. Τα Suzuki V-Strom 650 της προσφοράς μπορείτε να τα βρείτε στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Suzuki σε όλη την Ελλάδα.

Για τον τιμοκατάλογο των μοτοσικλετών Suzuki 2021 πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Suzuki δουλεύει πάνω σε ηλεκτρικό scooter

Νέα χρώματα για το GSX-R1000 της Suzuki

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης