Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ισπανική εταιρεία Silence η οποία διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρικά scooter στην αγορά Ίσως, δούμε και μια replica του S01 στα χρώματα της Alfa Romeo F1μπαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1. Στα ευρωπαϊκά Grand Prix οι οδηγοί της Alfa Romeo Racing θα έχουν στη διάθεσή τους τα εντυπωσιακά S01 για να μετακινούνται αθόρυβα και οικολογικά στα paddock του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi θα απολαύσουν τις επιδόσεις και την τεχνολογία του S01 το οποίο θα τους μεταφέρει στη διάρκεια του κάθε τριημέρου.

Η εταιρεία από τη Βαρκελώνη εξοπλίζει μια από τις δυνατές ομάδες της Formula 1.

Δυναμικό scooter στα χρώματα της Alfa Romeo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Silence S01 είναι ένα πολύ αποδοτικό και ποιοτικό scooter το οποίο μας έρχεται από την Ισπανία.Η Silence διαθέτει επιβατικά και επαγγελματικά scooter Κατασκευάζεται στη Βαρκελώνη και διαθέτει ισχυρό κινητήρα 9,2 ίππων με εντυπωσιακές επιδόσεις. Η τελική ταχύτητα είναι στα 95 Km/h, ενώ η αυτονομία ξεπερνάει τα 120 χιλιόμετρα.

Η Silence έχει συνεργαστεί και με τη Seat για να δημιουργήσουν το MO eScooter 125. Το συγκεκριμένο scooter μάλιστα θα πάρει μέρος στο οικολογικό σχέδιο της Αστυπάλαιας προσφέροντας αθόρυβες και οικολογικές μετακινήσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη, ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα με το smartphone. Τα scooter της Silence έχουν έρθει και στη χώρα μας και μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Το Seat MO δανείζεται τα μηχανικά μέρη του S01 της Silence.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη επαφή με το Seat MO eScooter 125

Το Seat MO eScooter 125 συμμετέχει στον εξηλεκτρισμό της Αστυπάλαιας

Τα ηλεκτρικά scooter της Silence στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης