Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Βασίλης Ορφανός είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας αναβάτης. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ράλι Ντακάρ ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει και μία φορά στην κατηγορία που συμμετείχε. Ο κορυφαίος Σε ειδική εκδήλωση θα μιλήσει ο Βασίλης Ορφανός, ο αναβάτης που μας έχει κάνει περήφανους με τις συμμετοχές του στο ράλι Ντακάρ αναβάτης θα βρίσκεται το Σάββατο στις 9:00 μ.μ. στο cafe Extreme του Γιώργου Κάρκου όπου θα πραγματοποιήσει παρουσίαση- προβολή – ομιλία με θέμα «Μια extreme Βραδιά Γεμάτη DAKAR».

Στο πιο extreme café των Δυτικών προαστίων οι καλεσμένοι θα έχουν την χαρά να δουν και να ακούσουν από κοντά των Έλληνα αναβάτη που έχει τιμήσει τα Ελληνικά χρώματα με τη νίκη και τους τερματισμούς του, στον πιο extreme αγώνα του πλανήτη το Rally Dakar. Μετά από τέσσερις συμμετοχές  στην Αφρική και την έρημο Σαχάρα και  άλλες δύο στην έρημο Ατακάμα και τις Άνδεις στην Λατινική Αμερική, με τέσσερις τερματισμούς και μία νίκη, σίγουρα έχει πολλές ιστορίες να περιγράψει και να διηγηθεί.

Αυτά που έχει καταφέρει ο Βασίλης Ορφανός τον κατατάσσουν στην κορυφή των Ελλήνων αναβατών...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί και η μοτοσικλέτα
Όσοι βρεθούν στο cafe Extreme θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τη εργοστασιακή μοτοσικλέτα που αγωνίστηκε ο Ορφανός στον θρυλικό αγώνα του 2011 στην έρημο Ατακάμα το πιο άνυδρο μέρος της γης αφού έχει να βρέξει πάνω από 20.000 χρόνια, μαζί με το πέρασμα δύο φορές από τις Άνδεις σε υψόμετρο που άγγιξε τα 5.000 μέτρα με έλλειψη οξυγόνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν video από τις συμμετοχές του Βασίλη Ορφανού που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους φίλους της μοτοσικλέτας.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης