Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Husqvarna παρουσίασε τη νέα γκάμα μοτοσικλετών εκτός δρόμου για το 2022. Μοντέλα με δίχρονους και Κορυφαία έκδοση είναι η FC 450 Rockstar Edition στα 11.950€τετράχρονους κινητήρες TC και FC τα οποία διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία και περιφερειακά που κάνουν τις σουηδικές μοτοσικλέτες ζηλευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνολικός αριθμός των μοντέλων είναι 9 και περιλαμβάνει motocross και minicross μοντέλα. Τα σημαντικότερα με δίχρονο κινητήρα είναι τα TC125 και TC 250 τα οποία είναι εξοπλισμένα με αναρτήσεις της WP XACT με τεχνολογία AER, ελατήρια αέρος.

Το δίχρονο TC125 με πολύ λεπτή σιλουέτα και υψηλού επιπέδου αναρτήσεις.

Νέο σύστημα συμπλέκτη της Brembo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις τετράχρονες την παράσταση κλέβουν οι FC 250 και FC350 με νέους κινητήρες υψηλής απόδοσης. Στις Η τιμές των minicross αρχίζουν από τα 4.230€τετράχρονες FC βρίσκουμε νέο σύστημα συμπλέκτη της Brembo το οποίο προσφέρει σταθερή απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Στην γκάμα της Husqvarna βρίσκουμε και minicross για λιλιπούτειους αναβάτες με τα TC50, TC65, TC85 να έχουν κινητήρες προδιαγραφών Euro5. Τα νέα μοντέλα αναμένονται σύντομα να είναι διαθέσιμα και στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά.

Το τετράχρονο FC250 παραμένει ένα από τα κορυφαία motocross στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηλεκτρική Husqvarna είναι γεγονός

Καινούριες εικόνες του Husqvarna Norden 901

Ένωση δυνάμεων για το πρώτο ηλεκτρικό Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης