Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε παρακολουθήσει πολλές μετατροπές μοτοσικλετών σε flat track. Πρόκειται Ο εμπνευστής του Rodrigues είναι ο Roland Sandsγια τις μοτοσικλέτες που έχουν τις ρίζες τους στα αμερικανικά πρωταθλήματα τα οποία πραγματοποιούνται σε κλειστές οβάλ πίστες με τις μοτοσικλέτες να πλαγιολισθαίνουν στο όριο μόνο στις αριστερές στροφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο κόσμημα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι ένα Ducati Hypermotard το οποίο έχει μετατραπεί σε… Hypertracker. Εμπνευστής και δημιουργός της μοτοσικλέτας είναι ο Jorge Rodrigues από την Πορτογαλία ο οποίος αποφάσισε να κάνει το Hypermotard 1100 του ακόμα πιο ξεχωριστό.

Η δουλειά που έχει γίνει είναι... εργοστασιακή!

Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί εργοστασιακό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rodrigues, ο οποίος είναι προγραμματιστής στο επάγγελμα, έκανε όλη τη δουλειά μόνος του και δεν είναι η Το δικό του XJR1200 πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση της Nissan!πρώτη φορά αφού στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με ένα Yamaha XJR1200 και μία Ducati Panigale 899. Στην περίπτωση του Hypermotard δανείστηκε αρκετά κομμάτια από το Scrambler της Ducati όπως το ρεζερβουάρ και τα ηλεκτρονικά.

Το υποπλαίσιο είναι χειροποίητο και η εξάτμιση ειδικά σχεδιασμένη τόσο στο αισθητικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι για να μπορέσει να περάσει στο πλάι και όχι από κάτω από τον κινητήρα. Η δουλειά κράτησε 18 μήνες και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαγευτικό.

Οι σωλήνες της εξάτμισης πρέπει να ταλαιπώρησαν πολύ τον Rodrigues.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη λίστα της Ducati τα βιοκαύσιμα

Ο Pierre Terblanche αναλύει την εικονική Ducati Supermono

Τρεις αναβάτες MotoGP υποδέχονται το νέο Ducati Monster

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης