Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην Ολλανδία, οι μεταφορές στον αστικό ιστό έχουν ήδη ξεκινήσει να μπαίνουν σε νέα εποχή. Πλέον οι Το Flatbed είναι εξοπλισμένο και με GPS σε περίπτωση κλοπήςεταιρείες προτιμούν το ποδήλατο για να στείλουν εμπορεύματα με οικονομικό και οικολογικό τρόπο προσφέροντας και εκείνες σε ένα πιο “πράσινο” μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Carqon από την Ολλανδία παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό ποδήλατο μεταφορών το οποίο ονομάζεται Flatbed. Πρόκειται για ένα ποδήλατο με εξαιρετική δυνατότητα φόρτωσης εμπορευμάτων χάρη στην επίπεδη επιφάνεια στο εμπρός μέρος. Το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο και ο κινητήρας είναι της Bosch της σειράς Cargo.

Εμπορεύματα και κούτες μπορούν να μεταφερθούν πλέον με ποδήλατο!

Αυτονομία μέχρι και 140 χιλιόμετρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μπαταρίες έχουν δύο επιλογές αυτονομίας, μία για απόσταση 120 χιλιομέτρων και η άλλη 140 Είναι διαθέσιμο σε μαύρο και πράσινο χακίχιλιομέτρων, 400Wh και 500Wh. Η μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα και του συστήματος ταχυτήτων της Enviolo, ενώ στο εμπρός μέρος βρίσκουμε ανάρτηση και φρένα με δίσκους.

Στο χώρο αποσκευών υπάρχει επένδυση αντιολισθητικής ταινίας 3M και ράγες για να μεταφέρεις με ασφάλεια τα εμπορεύματα. Στο κάτω μέρος υπάρχουν και γάντζοι για να δέσεις με ιμάντες εμπορεύματα ή βαλίτσες. Το Flatbed κοστίζει 5.099€ με τη μικρή μπαταρία και 6.299€ με τη μεγάλη μπαταρία.

Νέο ποδήλατο από τη Carqon

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Μιχάλης Γεωργιάδης «Ο ποδηλάτης»

Το Issimo της Fantic είναι το πιο στιλάτο e-bike

Το σπαστό ποδήλατο με ελαστικά τεχνολογίας MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης