Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με έναν πολύ διαφορετικό και σίγουρα ενδιαφέροντα τρόπο η KTM σκέφτηκε να φέρει κοντά στον κόσμο το νέο Σε 400 dealers πανευρωπαϊκά θα γίνει η παρουσίαση.Super Adventure 1290 S. Το δυναμικό μοντέλο των Αυστριακών έχει ήδη παρουσιαστεί διαδικτυακά διαθέτοντας μερικά πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και η KTM θα δώσει την ευκαιρία σε λίγους τυχερούς να το δουν από κοντά, παρά την πανδημία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πώς θα γίνει αυτό; Το σχέδιο της KTM είναι να γίνει ένα συγχρονισμένο Unboxing του μοντέλου σε όλη την Ευρώπη μέσω των dealer της εταιρείας σε κάθε χώρα. Πάνω από 400 καταστήματα θα πάρουν μέρος σε αυτό το πρωτότυπο unboxing και εκείνοι που θα πάρουν μέρος θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του event.

Ιδιαίτερη και πολύ πρωτότυπη η γνωριμία της νέας μοτοσικλέτας με το κοινό.

Το unboxing θα έχει διάρκεια 15 ημέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το event θα ξεκινήσει από τις 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2021. Στην ελληνική Ελπίζουμε να γίνει και στην Ελλάδα…ιστοσελίδα της KTM πάντως δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις εγγραφή στο γεγονός, ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Όσο για το νέο Super Adventure, έχουμε να κάνουμε με ένα κορυφαίο Travel Enduro με νέο κινητήρα 1.301 κ.εκ. προδιαγραφών Euro5 και απόδοση 160 ίππους. Οι σημαντικές αλλαγές είναι στη θέση οδήγησης με αλλαγές στο πλαίσιο, στα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά και τη νέα γενιά αναρτήσεων της WP με ημιενεργητική τεχνολογία.

Το βίντεο παρουσίασης του Super Adventure 1290 S του Ιανουαρίου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η street scrambler εκδοχή του KTM 790

Ο Chris Birch βάζει δύσκολα στο KTM Super Adventure R

H ΚΤΜ παρουσίασε τις ομάδες MotoGP για το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης