Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία από τις ιδιαίτερες και σίγουρα εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο των δύο τροχών της Ιταλίας Τη χρεοκοπημένη Moto Morini προσπάθησε να αγοράσει το 2009 ο αδερφός του Silvio Berlusconi!αποτελούσε τη μεταπολεμική περίοδο η Moto Morini. Η εταιρεία από την Μπολόνια είχε μια εξαιρετική παρουσία με πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα στο παρελθόν, ενώ ακόμα και στην εποχή της Cagiva είχε δυνατή παρουσία στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρόνια πέρασαν όμως και μοντέλα όπως τα Granpasso και Corsaro ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς το 2018 η εταιρεία πουλήθηκε στην κινεζική Zhongneng Vehicle Group. Έπειτα από αρκετό καιρό λοιπόν η Moto Morini βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο στην Κίνα.

Θυμίζει λίγο το Africa της Honda, αλλά στη μικρότερη εκδοχή του.

Στόχος της Morini είναι να φέρει το μοντέλο και στην Ευρώπη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το X-Cape 650 μια μοτοσικλέτα adventure μεσαίου κυβισμού η οποία διαθέτει σύγχρονο Το 1961 οδηγός της Moto Morini ήταν ο Giacomo Agostini!σχεδιασμό και αρκετή τεχνολογία πάνω της. Ο κινητήρας είναι Euro5 δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 61 ίππους και 56Nm ροπής με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 175 Km/h.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό με τις αναρτήσεις της Marzocchi εμπρός και της KYB πίσω. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα είναι εφοδιασμένα με ABS της Bosch 9.1. Στον εξοπλισμό, έχουμε TFT οθόνη στον πίνακα οργάνων με σύνδεση με το smartphone μέσω Bluetooth, σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών, πλοήγηση και LED φωτιστικά σώματα. Στην Ευρώπη δε γνωρίζουμε αν θα έρθει το X-Cape 650 της Moto Morini.

Μεγάλη TFT οθόνη και σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Moto Morini Super Scrambler 1200: Με ρίζες από το παρελθόν

Πλειάδα μοντέλων ετοιμάζει η Benelli για την ευρωπαϊκή αγορά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης