Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Θυμάται κανείς τη βρετανική φίρμα CCM; Τη δεκαετία του 1990 στους δρόμους κυκλοφορούσαν πολύ τα Τα πλαστικά μέρη της μοτοσικλέτας είναι από ανθρακονήματαsupermoto μοντέλα της 604 και μάλιστα ήταν εξοπλισμένα με αξιόλογα πακέτα περιφερειακών. Η εταιρεία, παρότι χάθηκε την τελευταία δεκαετία πλέον διανύει περίοδο ανάκαμψης παρουσιάζοντας νέα μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια του Goodwood Festival of Speed η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα μοντέλα, τα Street Moto και Street Tracker τα οποία αλλάζουν λίγο την γκάμα. Η CCM μας είχε συνηθίσει στην πλατφόρμα Spitfire, ωστόσο πλέον η εταιρεία θέλει να βάλει και νέα στοιχεία στις μοτοσικλέτες της.

Σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς θα είναι διαθέσιμα τα δύο μοντέλα.

Μόλις 250 μονάδες θα κατασκευαστούν από το κάθε μοντέλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας που θα χρησιμοποιήσουν τα μοντέλα είναι ο μονοκύλινδρος 600 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 55 Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι 12.850€ και θα κατασκευαστούν μόλις 250 μονάδεςίππους με το βάρος να είναι μόλις 150 κιλά. Το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα, οι αναρτήσεις έχουν ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo και τη J.Juan. Στην περίπτωση του Moto οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ακτινωτές ζάντες, ενώ στην περίπτωση του Tracker οι τροχοί είναι 19 ιντσών με ελαστικά της Maxxis.

Η CCM γιορτάζει τα 50 της χρόνια με αυτά τα δύο νέα μοντέλα τα οποία παρουσίασε ο θρύλος του trial Dougie Lampkin. Οι Βρετανοί όμως δε σταματάνε εκεί και για το 2021 έχουν ετοιμάσει μια συμμετοχή στην ταινία της Marvel Black Widow και μια συμμετοχή στην ταινία Infinite με τον Mark Wahlberg.

Τεχνικά οι δύο μοτοσικλέτες δεν έχουν αλλαγές εκτός από τους τροχούς και τα ελαστικά.

Πολύ ρετρό στυλ με σύγχρονες λύσεις σε αναρτήσεις, πλαίσιο και ηλεκτρονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CCM Spitfire: Σε τέσσερις εκδόσεις, για τέσσερις χώρες…

CCM Spitfire: Τώρα και σε Bobber έκδοση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης