Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο κλάδος των ηλεκτρικών ποδηλάτων γνωρίζει τεράστια άνθιση στην Ευρώπη και την Ελλάδα και ο Η αύξηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο των ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι πάνω από 50% μέσα σε έναν χρόνο!κόσμος αρχίζει και εμπιστεύεται τις αστικές του μετακινήσεις με e-Bikes. Η Kosmoride έχει αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και τα τελευταία δύο χρόνια προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες μέσα από τα δύο καταστήματά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η Kosmoride επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της εγκαινιάζοντας το νέο Experience Store στη Γλυφάδα. Σε έναν χώρο 200 τ.μ. ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να δοκιμάσει περισσότερα από 50 ετοιμοπαράδοτα ηλεκτρικά ποδήλατα και να μιλήσει με επαγγελματίες του είδους. Μάλιστα οι ειδικοί στο κατάστημα θα λύσουν κάθε απορία στον πελάτη αλλά και θα τον συμβουλέψει ώστε να αποκτήσει το κατάλληλο e-Bike για τον σωματότυπο, το lifestyle και τις ανάγκες του.

Κοντά στη Λ. Βουλιαγμένης θα βρείτε το νέο κατάστημα Kosmoride.

Κορυφαίες μάρκες και πρωτοποριακές υπηρεσίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κατάστημα θα βρούμε κάθε τύπου e-Bikes, όπως City, Mountain, Trekking, Folding, Cargo, με κορυφαίες Πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης από την Kosmoride!φίρμες όπως Stromer, Riese & Müller, Ducati, ΚΤΜ,  Moustache, Giant, Gocycle, Lacros και Gogoro. Η Kosmoride προσφέρει και δύο υπηρεσίες οι οποίες πραγματικά δείχνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης της εταιρείας. Η μία είναι “Try Before Buy” στην οποία η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα να νοικιάσει κάποιος το e-Bike που προτιμά, ώστε να το ζήσει στην καθημερινότητά του, για διάστημα έως και ένα μήνα. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος προβεί τελικά σε αγορά, το κόστος ενοικίασης του e-Bike συμψηφίζεται με την τιμή πώλησής του, σε ποσοστό έως και 100%!

Η δεύτερη είναι η “Learn Before Buy” στην οποία η Kosmoride δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που ακόμα δεν του έχει εγκριθεί η επιλογή ηλεκτρικού ποδηλάτου από το «Κινούμαι Ηλεκτρικά», να αποκτήσει ένα ακόμα καλύτερο e-Bike, λαμβάνοντας το πλήρες ποσό της επιδότησης που δικαιούται! Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» επιδοτεί μέχρι και το 40% της αξίας του e-Bike. Το νέο κατάστημα της Kosmoride στη Γλυφάδα θα το βρείτε στην οδό Θέτιδος 12, κοντά στη Λ. Βουλιαγμένης.

Σε πρώτο πλάνο τα ποδήλατα της Ducati.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΗ e-bike Festival: Το πρώτο φεστιβάλ ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση στην Ελλάδα

Σημαντική συμφωνία Yamaha και Hero Motors για κοινή εξέλιξη ηλεκτρικών ποδηλάτων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης