Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με έναν πολύ συμβολικό τρόπο η Repsol σε συνεργασία με τη Honda και την περιοχή της Xunta de Οι άνθρωποι της Repsol Honda έλαβαν το Κοχύλι του Peregrino, σύμβολο της διαδρομήςGalicia, παρουσίασαν την περίφημη διαδρομή Camino de Santiago του μεγάλου ταξιδευτή Αποστόλου Ιακώβου, γιου του Ζεβεδαίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο πνευματικά μονοπάτια της Ευρώπης το οποίο ξεκινάει από την περιοχή της Αραγονίας και καταλήγει στο Santiago de Compostela.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez και η ομάδα της Repsol Honda πέρασαν από εικονικά σημεία της διαδρομής, όπως το Castillo de los Templarios, O Cebreiro, Portomarin και Plaza Obradoiro στο Santiago και φωτογραφήθηκαν με την αγωνιστική RC213V σε μια πολύ ξεχωριστή παρουσίαση της περιοχής.

Το δισάκι μου στον ώμο... πνευματικό ταξίδι για τη RC213V και τον Marquez.

Χρειάζεται λίγη γαλήνη ο Marquez για να επιστρέψει στις νίκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίφημη διαδρομή της ισπανικής περιφέρειας προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδευτές όλο το Εξαιρετικός τρόπος να λανσάρεις έναν πολύ όμορφο τουριστικό προορισμόχρόνο οι οποίοι είτε με ποδήλατα είτε με τα πόδια περνάνε το εικονικό μονοπάτι που ακολούθησε ο Απόστολος Ιάκωβος. Θεωρείτε μια πνευματική αναζήτηση και μια αναγέννηση της πίστης του ανθρώπου, ενώ είναι μία από τις τρεις σημαντικότερες διαδρομές στην ιστορία της χριστιανοσύνης.

Ο Marc Marquez και η Repsol Honda πέρασαν δύσκολες στιγμές το 2020 και στις αρχές του 2021, ωστόσο τώρα δείχνουν να επιστρέφουν δυνατά. Μάλιστα η νίκη στη Γερμανία έφερε ξανά τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών και πλέον ετοιμάζονται για ένα δυνατό δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Η πνευματική γαλήνη πάντως που προσφέρει το Camino de Santiago μάλλον θα βοηθήσει τον Marquez και την ομάδα του.

Το road trip της Repsol Honda.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP

MotoGP Γερμανίας: Εμφατική νίκη του Marquez στο Sachsenring

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης