Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν από τις αρχές του 2021 κιόλας ότι η Honda ετοιμάζει ένα καινούριο μικρό Στην γκάμα της Honda υπάρχουν τα CRF300L και Rally.adventure μοντέλο. Πλέον η ιαπωνική φίρμα προχώρησε σε πράξεις και έδωσε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το μικρότερο adventrure μοντέλο στην γκάμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το CRF190L, μια adventure μοτοσικλέτα με έντονο στυλ που ξεχωρίζει και θυμίζει έντονα το Africa Twin. Ο κινητήρας του είναι αερόψυκτος, μονοκύλινδρος 184 κ.εκ. με απόδοση κοντά στους 16 ίππους με τη ροπή να αγγίζει τα 15 Nm. Το σύνολο είναι απλό μηχανικά έχοντας δοθεί έμφαση περισσότερο στην αξιοπιστία και σε δεύτερη φάση στην απόδοση.

Για την ώρα, το CRF190L προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Ο κινητήρας είναι δανεισμένος από το CB200X

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις οι λύσεις είναι απλές με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και πλαίσιο μονήςΑν έρθει στην Ευρώπη η CRF190L θα έχει πολύ ανταγωνιστική τιμή. ραχοκοκαλιάς. Ο εμπρός τροχός είναι 19 ιντσών με το φτερό να είναι χαμηλά τοποθετημένο, πάνω στον τροχό. Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά μέχρι στιγμής το μοντέλο δείχνει αρκετά “φτωχό” σε σχέση με το CRF300L που βρίσκουμε στην γκάμα της Honda στην Ευρώπη.

Για την ώρα η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, ωστόσο δεν αποκλείεται να τη δούμε και στην Ευρώπη. Άλλωστε το CB200X που παρουσιάστηκε πρόσφατα απέσπασε θετικές κριτικές και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη σειρά να μετακινηθεί και εκτός Κίνας και Ασίας.

Ψηφιακή οθόνη LCD και ψηλή ζελατίνα για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 7.670€ το νέο Honda CB500X του 2022

Με αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις και πλαίσιο τα “500άρια” της Honda για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης