Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda είναι από τις εταιρείες που ενδιαφέρονται πολύ για το μέλλον και ιδιαίτερα για τη μετάβαση στις Το σύστημα Mobile Power Pack (ανταλλαγή μπαταριών) είναι το κλειδί στην αστική μετακίνηση.ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Ήδη έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με άλλους μεγάλους κατασκευαστές (Yamaha, BMW, KTM, Piaggio) προκειμένου να κατασκευαστεί ένα δίκτυο ανταλλαγής μπαταριών σε χώρες που έχουν αναπτύξει την ηλεκτροκίνηση, κάτι που δείχνει τις προθέσεις της για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα όμως με τον ίδιο τον CEO της Honda, Toshihiro Mibe, ο ιαπωνικός κολοσσός είναι έτοιμος να παρουσιάσει τρία μικρά ηλεκτρικά scooter τα οποία θα απευθύνοντας τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ανθρώπους που θέλουν μια εναλλακτική πρόταση στην αστική μετακίνηση. Τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι τα Gyro e:, Gyro Canopy e: και Benley e:, τα οποία θα τα δούμε στο τέλος του 2021.

Το πλάνο της Honda σε μία εικόνα!

Μοτοσικλέτες και scooter για όλα τα γούστα από το 2024

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda όμως δεν σταματάει εκεί καθώς έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει και ηλεκτρικές μοτοσικλέτες Η βάση τουλάχιστον στις μπαταρίες θα είναι κοινή ανάμεσα στους κατασκευαστές.στην κατηγορία της διασκέδασης. Πρόκειται για τέσσερα μοντέλα, δύο scooter και δύο μοτοσικλέτες, οι οποίες θα απευθύνονται σε αναβάτες που ψάχνουν νέες τεχνολογίες αλλά οι επιδόσεις δεν θα θυσιάζονται. Το 2024 αναμένεται να έχουμε τα δύο scooter για δυναμική αστική μετακίνηση και μία μοτοσικλέτα που θα είναι κοντά στη δομή και τις επιδόσεις του CBR125R για πιο διασκεδαστικές διαδρομές. Το κορυφαίο μοντέλο αναμένεται να είναι ένα φουτουριστικό supersport το οποίο θα έχει πιο δυναμικές επιδόσεις τονίζοντας τον fun χαρακτήρα.

Η Honda έχει διαρρεύσει ήδη σχέδια για ένα ηλεκτρικό CBR125R και ένα ηλεκτρικό MSX125, τα οποία δεν αποκλείεται να τα δούμε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια στην αγορά.

Αυτό είναι το σχέδιο που διέρρευσε και στο οποίο παρουσιάζεται ένα CBR125R ηλεκτρικό.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει ηλεκτρική μοτοσικλέτα η Honda βασισμένη στο CB125R

Η Honda ετοιμάζει ηλεκτρικό… μπόμπο

Το σύστημα Emergency Stop Signal του νέου Honda X-ADV

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης