Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μετά από την Ελλάδα και τον Νικόλα Πλυτά, την Ιταλία και την Alteria, την Ισπανία και τον Cote Escriva, Το παρατσούκλι της Γαλλίδας αθλήτριας είναι Allons Rider.σειρά έχει η Γαλλία να μας παρουσιάσει το δικό της Yamaha XSR 125 Free Spirit. Πρόκειται για την εξαιρετική ενέργεια της Yamaha Ευρώπης η οποία δίνει τη δυνατότητα σε έξι χώρες να παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση τρόπου ζωής για το ρετρό μοντέλο XSR 125.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Manon Lanza από τη Γαλλία είναι εκείνη που ανέλαβε να μας παρουσιάσει τη δική της οπτική πάνω στο XSR 125. Η νεαρή Γαλλίδα είναι αθλήτρια skateboard και surf περνώντας την περισσότερο χρόνο της είτε στην πόλη Biarritz στη Βόρεια Γαλλία, είτε στο Los Angeles όπου πηγαίνει για surf στις παραλίες της Καλιφόρνια. Από μικρή ηλικία αγάπησε τις μοτοσικλέτες και ήθελε να γίνει μηχανικός, παρά τις ενστάσεις της οικογένειάς της που την ήθελαν γιατρό.

Η σανίδα στο πλάι είναι όλα τα λεφτά.

Η Yamaha XSR 125 κοστίζει στη βασική της έκδοση 4.290€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έμπνευση για το δικό της Yamaha XSR 125 ήρθε από ένα τρίμηνο ταξίδι στην Καλιφόρνια. Το πρώτο H εξάτμιση είναι της Akrapovic με μαύρο τελικό.πράγμα που ήθελε να προσαρμόσει στο XSR 125 είναι το άθλημα που αγαπάει το οποίο είναι φυσικά το skateboard. Με τη δική της καθοδήγηση και σε συνεργασία με τους μηχανικούς της Yamaha, το XSR 125 της Lanza έχει στη δεξιά του μεριά μια σανίδα του skateboard με το λογότυπο Yard Built.

Η Yamaha XSR 125 είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα με τη σέλα να είναι κόκκινη και το εμπρός πιρούνι από μαύρο να γίνεται χρυσό. Στο ρεζερβουάρ δεσπόζει το παρατσούκλι της Lanza που είναι Allons Rider, καινούρια ακι μεγαλύτερη είναι η προστατευτική σχάρα του κινητήρα, ενώ στο πάνω μέρος διατρέχεται από μια μαύρη φαρδιά γραμμή. Το XSR 125 της Lanza ταυτίζεται με τον τρόπο ζωής της αθλήτριας η οποία πλέον μπορεί να πάρει μαζί της όπου πάρει τις αγαπημένες τις σανίδες.

Παρακολουθείστε το εκπληκτικό αυτό Yamaha XSR 125 Yard Built Free Spirit.

 

Απλό και όμορφο το XSR 125 της Allons Rider.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha κάνει το πρώτο βήμα στην ηλεκτροκίνηση με το Neo

Ο Cote Escriva μας παρουσιάζει το δικό του Yamaha XSR 125

Μια Yamaha XSR125 για τον πρωταθλητή Νικόλα Πλυτά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης