Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Από το 2020 η Husqvarna συνεργάζεται με τη διάσημη φίρμα ρουχισμού Replay στην Ιταλία. Δεν είναι τυχαίοΣτη Moto3 είδαμε πρώτη φορά τα λογότυπα της Replay ότι πέρυσι και φέτος βλέπουμε τις εργοστασιακές μοτοσικλέτες FR250GP Moto3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ντυμένες στα χρώματα της Replay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να βγάλουν μια σειρά μοτοσικλετών με τα λογότυπα της Replay οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερα στοιχεία. Η σειρά θα περιλαμβάνει 10 συνολικά μοντέλα, με τη σειρά 701 να κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον.

Η έκδοση Replay του Enduro 701.

Δέκα μοντέλα στα χρώματα της Replay

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Vitpilen 701, το Supermoto 701 και το Enduro 701 είναι τα κορυφαία μοντέλα της Husqvarna και σίγουρα Σε Ευρώπη και Ιαπωνία θα είναι διαθέσιμα τα ειδικά μοντέλα Replayεκεί έχει δοθεί το βάρος του σχεδιασμού. Στις εκδόσεις Replay βρίσκουμε νέα χρώματα και γραφικά, ενώ στο ρεζερβουάρ δεσπόζει το λογότυπο της Replay.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ειδικά εξαρτήματα από την γκάμα αξεσουάρ της Husqvarna, ενώ θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. Το κορυφαίο πάντως Supermoto 701 διατηρεί τον τίτλο του πιο δυνατού supermoto της κατηγορίας με απίθανη αναλογία κιλών ανά ίππο.

H παρουσίαση του Vitpilen 701 Replay

 

Η έκδοση Replay του Supermoto 701.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα γκάμα χωμάτινων της Husqvarna

Καινούριες εικόνες του Husqvarna Norden 901

Αποκαλύφθηκε το νέο Husqvarna Svartpilen 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης