Η Lego μας έχει συνηθίσει σε επικά μοντέλα κλίμακας έχοντας συμπεριλάβει εικονικά αυτοκίνητα όπως η Μπορείς να αγοράσεις μια Lego Sian κλίμακας 1:8 με 312€Porsche 911 GT3 και η Bugatti Chiron. Λίγες είναι οι φορές που έχει ασχοληθεί για να κατασκευάσει μοντέλα σε κανονικές διαστάσεις αλλά όταν το κάνει είναι πραγματικά έργο τέχνης.

Η εταιρεία με τα πιο διάσημα «τουβλάκια» αυτήν τη φορά ασχολήθηκε με ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, την Lamborghini Sian. Για να κατασκευαστεί σε πραγματικές συνθήκες το υβριδικό Sian χρειάστηκαν 400.000 κομμάτια(!) από τα οποία τα 20 χρειάστηκε να γίνουν χειροποίητα και μοναδικά για τις ανάγκες του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου 5.500 ώρες χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί το Sian της Lego.

Είναι το πρώτο Lego με LED φωτοσωλήνα

Χρειάστηκαν 5.370 ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά πάνω στο Sian το οποίο ζυγίζει 2.200 κιλάΕίναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί εξαγωνικά τουβλάκιαδηλαδή είναι πολύ πιο βαρύ από το κανονικό αυτοκίνητο. Το μοναδικό λειτουργικό πράγμα πάνω στο Sian της Lego είναι τα φώτα του τα οποία προέρχονται από κομμάτια του τμήματος Lego Technic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Lamborghini της Lego σχεδιάστηκε από Τσέχους τεχνικούς και βάφτηκε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Είναι το πρώτο μοντέλο της Lego που χρησιμοποιεί εξαγωνικά τουβλάκια και το πρώτο με LED φωτοσωλήνα και φυσικά δεν είναι προς πώληση.

Απίστευτη δουλειά και στο εσωτερικό με λεπτομέρειες που σε κάνουν να θέλεις να το οδηγήσεις.

Οι τροχοί είναι κανονικών διαστάσεων από το κανονικό Sian.

Το μοντέλο ονομάζεται FKP 37!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή η Lamborghini είναι δυναμίτης!

Θα πουλήσει η VW τη Lamborghini για 7,5 δισ. ευρώ;

Με τις κρατικές επιδοτήσεις αγόρασε τρία supercar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης