Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η μακροχρόνια συνεργασία της Dunlop με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσυκλετών θα συνεχιστείΗ Dunlop θα επιβραβεύσει τις πρώτες 15 ομάδες του Trophy. για τρία χρόνια ακόμα καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συμφωνίας. Η κορυφαία εταιρεία ελαστικών, εκτός από τις μικρές κατηγορίες αγώνων μοτοσυκλέτας στα Grand Prix έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στα πρωταθλήματα με μοτοσυκλέτες παραγωγής αφού θέλει να έχει άμεση επαφή με την αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η Dunlop θα γίνει ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών στην κατηγορία Superstock μοτοσυκλετών και μάλιστα θα δημιουργήσει και ένα νέο υποπρωτάθλημα το οποίο θα ονομάζεται Dunlop Superstock Trophy. Στόχος είναι να υποστηρίξει τους ιδιώτες να βρεθούν στο παγκόσμιο στερέωμα των αγώνων με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος και φυσικά κορυφαία προϊόντα. Οι πρώτες 15 ομάδες της κατηγορίας Superstock σε κάθε αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν δωρεάν τα ελαστικά τους.

Από τις πίστες του Παγκοσμίου, στις μοτοσικλέτες σας.

Μέσα από τους αγώνες έρχεται η εξέλιξη και στα ελαστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dunlop υπολογίζει ότι θα χρειαστούν 345 σετ ελαστικών για όλο το πρωτάθλημα. Για τους 24ωρους αγώνεςΗ Dunlop ήδη προμηθεύει τις κατηγορίες Moto3 και Moto2 στα Grand Prix. θα χρειαστούν 95 σετ ελαστικών, ενώ για τους 8ωρους αγώνες θα χρειαστούν 60 σετ ελαστικών. Η Dunlop ήδη φέτος παρείχε στήριξη στο 85% των ομάδων της κατηγορίας Superstock και το 2022 θα έχει την αποκλειστική διάθεση ελαστικών.

Ο επικεφαλής της Dunlop Motorsport, Wim Van Achter τόνισε: “Για πέντε χρονιές προωθήσαμε ανεξάρτητους αναβάτες μέσω του Dunlop Independent Trophy. Είναι λογικό λοιπόν να αντικαταστήσουμε το Trophy με ένα πρόγραμμα υποστήριξης όλων των ομάδων της κατηγορίας. Αυτό θα ενθαρρύνει τον ανταγωνισμό, θα μειώσει το κόστος και θα διασφαλίσει ότι κάθε ομάδα θα έχει κορυφαία ελαστικά και στήριξη”.

Τα προϊόντα της Dunlop μπορείτε να τα βρείτε στην Peristeras Tyres, Μιχαλακοπούλου 125.

Τα ελαστικά της Dunlop και όχι μόνο θα τα βρείτε στο κατάστημα Peristeras Tyres.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεισε τη χρονιά με βάθρο ο Περιστεράς στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup

Στην Ελλάδα η εταιρία αξεσουάρ του Valentino Rossi

Αποστολή EICMA 2021: Η Αυτού Εξοχότης Valentino Rossi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης