Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati δε θα μπορούσε να βρει καλύτερη χρονική περίοδο για να τιμήσει ένας από τους κορυφαίους Η πρώτη εμφάνιση του Bayliss με Ducati έγινε στη Monza αντικαθιστώντας τον τραυματία Carl Fogarty.αναβάτες της. Ο Troy Bayliss, ένας θρυλικός αναβάτης των Superbike, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διαδικασία αποκατάστασης έπειτα από έναν άσχημο τραυματισμό που είχε σε προπόνηση με ποδήλατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αυστραλός χτύπησε στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να χάσει μερικώς την κίνηση στα χέρια και τα πόδια του. Οι γιατροί παρ΄ όλα αυτά είναι καθησυχαστικοί και ο Bayliss θα ανακτήσει πλήρως την κίνηση στα άκρα του, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να αναρρώσει. 

Μοτοσικλέτες με ξεχωριστή ιστορία στο παγκόσμιο motorsport.
Το καλύτερο δώρο για τον τραυματία Bayliss από την Ducati

Η Ducati, λοιπόν, με αφορμή την επανεκκίνηση του Μουσείου της στο Borgo Panigale δημιούργησε μια Ο Bayliss έχει κατακτήσει νίκη και στο MotoGP με την Ducati!προσωρινή έκθεση με τίτλο «Troy Story: The Legend of a Champion». Έχουν περάσει 20 χρόνια από την κατάκτηση του τίτλου το 2001 από τον Bayliss με την Ducati και στο Μουσείο μπορεί να απολαύσει κανείς 6 εικονικές μοτοσικλέτες του 52χρονου πλέον Αυστραλού. Τις 996 του 2000 και 2001, τη 998 του 2002, τη 999 του 2006 με τα χρώματα του Superman, τη 999 του 2007 και τη 1098R του 2008 που κατάκτησε τον τελευταίο του τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την έκθεση επισκέφτηκε ένας άλλος Αυστραλός, ο Jack Miller, εργοστασιακός αναβάτης της Ducati στο MotoGP, ο οποίος απόλαυσε τις θρυλικές μοτοσικλέτες με τις οποίες αγωνίστηκε ο Bayliss.

Το βίντεο του Miller:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το… Shoey του Miller επέστρεψε στο Le Mans

Με Euro5 κινητήρα το νέο Ducati Hypermotard 950SP

Στην πίστα το Ducati Multistrada V4 Pikes Peak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης