Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ducati World Premiere 2022, στο οποίο η ιταλική φίρμα παρουσιάζει τα Η Ducati διαθέτει στην γκάμα της δέκα  διαφορετικές εκδόσεις του Scrambler για το 2022.νέα της μοντέλα για την επόμενη χρονιά, είχε να κάνει με τη σειρά Scrambler. Η Ducati παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις της οικογένειας των όμορφων μοντέλων της, την Scrambler 1100 Tribute Pro και την Scrambler Urban Motard.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη έκδοση, η Tribute Pro δηλαδή, έχει τις ρίζες της στις κλασικές μοτοσικλέτες της Ducati της δεκαετίας του 1970. Βασικό στοιχείο του μοντέλου είναι ο αερόψυκτος L2 κινητήρα 1.079 κ.εκ. στον οποίο αποτίει φόρο τιμής η Ducati για τα πενήντα χρόνια παρουσίας του στις ιταλικές μοτοσικλέτες. Η απόδοσή του είναι 86 ίπποι με τη ροπή να φτάνει τα 88Nm από πολύ χαμηλές στροφές.

Το λογότυπο είναι σχεδιασμένο από τον Giugiaro τη δεκαετία του 1970!

Η Ducati ονομάζει το επεισόδιο Land of Joy… κάτι ξέρει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη στο κίτρινο χρώμα, το περίφημο Grillio Ocra, ενώ το λογότυπο της Ducati είναι εκείνο που είχε σχεδιάσει ο Giugiaro το 1971. Οι ακτινωτές ζάντες είναι μαύρες δημιουργώντας έναν πανέμορφο συνδυασμό, ενώ η καφέ σέλα με τις ραφές και οι στρογγυλοί καθρέπτες συμπληρώνουν ιδανικά τη μοτοσικλέτα. Η Tribute Pro είναι εξοπλισμένη με τρεις επιλογές οδήγησης, ABS στροφής, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και LED φωτιστικά σώματα με DRL φώτα ημέρας.

Πιο παιχνιδιάρικο το Urban Motard, ιδανικό για δυναμικές βόλτες στην πόλη και όχι μόνο.

Εντελώς καινούριο λογότυπο για το Urban Motard

Η δεύτερη καινούρια έκδοση των Scrambler για το 2022 είναι το Urban Motard. Πρόκειται για ένα νεανικό και Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν στον προαιρετικό εξοπλισμό σύστημα συνδεσιμότητας της Ducati.δυναμικό σχεδιαστικά μοντέλο το οποίο πλησιάζει στην κατηγορία motard χάρη στο ψηλό φτερό εμπρός, τις ζάντες 17 ιντσών, την επίπεδη σέλα και τις πλαϊνές πινακίδες number plate. Το Urban Motard είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό L2 αερόψυκτο κινητήρα 803 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 73 ίππους και 66,2Nm ροπής, ενώ είναι εξοπλισμένο με ABS στροφής και φώτα τεχνολογίας LED με φώτα ημέρας DRL.

Αναμένουμε μέσα στον επόμενο μήνα να μάθουμε το πόσο θα κοστίζουν οι νέες εκδόσεις και πότε θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Το δεύτερο επεισόδιο του World Ducati Premiere με τα Scrambler.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβιώνει τη θρυλική Ducati Supermono ο Pierre Terblanche

Η Ducati παρουσίασε το νέο Multistrada V2 στο πρώτο επεισόδιο του Ducati World Premiere

Η Ducati μπαίνει στον κόσμο του off-road με το DesertX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης