Στα γυρίσματα του νέου James Bond «No Time To Die» στην Ιταλία οι άνθρωποι της παραγωγής βρέθηκαν μπροστά σε ένα ασυνήθιστο πρόβλημα.

Οι σκηνές με μοτοσικλέτα που έπρεπε να γυριστούν με τον κασκαντέρ ήταν αδύνατον να υλοποιηθούν καθώς οι στενοί δρόμοι της πόλης ήταν φτιαγμένοι από γλιστερή πέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Triumph χορήγησε τις μοτοσικλέτες για τη νέα ταινία James Bond βγάζοντας μάλιστα μια ειδική έκδοση του Scrambler 1200

34.000 λίτρα… Coca Cola

Ο Daniel Craig όμως, ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον James Bond, σκέφτηκε πως μια λύση θα ήταν να Έριξαν… Coca Cola στο δρόμο για να κολλάει και να κάνουν το γύρισμα!ρίξουν Coca Cola στους δρόμους προκειμένου μόλις στεγνώσει το αναψυκτικό να αφήσει αυτήν την κολλώδη ουσία που όλοι γνωρίζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα ήταν να χρησιμοποιηθούν 34.000 λίτρα Coca Cola και να ξοδευτούν περισσότερα από 50.000€ προκειμένου να έχουμε αποτέλεσμα και τελικά να δοθεί λύση. Ο κασκαντέρ, Paul Edwards, οδήγησε τελικά με επιτυχία την Triumph Scrambler 1200 για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και είχαμε αίσιο τέλος στην ιστορία.

Μάλιστα οι παραγωγοί στα θετικά της τολμηρής τους απόφασης συμπεριέλαβαν και το γεγονός ότι μετά το πλύσιμο που έγινε στους δρόμους εκείνοι έγιναν πιο καθαροί από ποτέ!

 

Σκηνή με τον κασκαντέρ να κάνει τα... δικά του με τη βοήθεια της Coca Cola

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης