Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη μεγάλη adventure της κινεζικής εταιρίας είναι γεγονός και μάλιστα δείχνει εξαιρετικό. Η μοτοσικλέτα είχε δρομολογηθεί αρχικά να είναι έτοιμη στα τέλη του 2020, ωστόσο η πανδημία πήγε τα σχέδια λίγο πιο πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά υποσχόμενη εμφάνιση για το MT800 της CFMoto

Για ταξίδι και χωμάτινες διαδρομές φτιαγμένο

Το MT800, έτσι θα είναι το όνομα του μοντέλου, φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες εντυπωσιακό, με αρκετό όγκο στο εμπρός μέρος, ζάντες με ακτίνες για off-road χρήση, ευρύχωρη θέση οδήγησης και μεγάλο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ξεκάθαρος ο προορισμός του για περιπέτεια και μεγάλα ταξίδια κάτι που ενισχύεται με την παρουσία του Από το 2014 συνεργάζονται CFMoto και KTMκινητήρα της KTM. Πρόκειται για το δικύλινδρο σε σειρά του 790 ο οποίος θα αποδίδει 95 ίππους. Οι αναρτήσεις επίσης είναι από την WP, ενώ συνολικά ο σχεδιασμός έχει την σφραγίδα του σχεδιαστικού κέντρου των KTM και Husqvarna.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η CFMoto θα εισάγει στην Ελλάδα το μεγάλο της μοντέλο, ωστόσο εκτός από μια καλή μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στην τιμή της. Να θυμίσουμε ότι την CFMoto τη χώρα μας αντιπροσωπεύει η ΤΕΟΜΟΤΟ.

 

Με όλα τα αξεσουάρ, βαλίτσες, προβολείς και προστατευτικά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης