Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Brixton έχει κάνει τα πρώτα βήματα στην Ευρώπη έχοντας κερδίσει το κοινό Η αντιπροσωπεία της Brixton στην Ελλάδα είναι η KSR Hellas.κυρίως με τα πανέμορφα μοντέλα της. Με ρετρό αισθητική και μικρούς κινητήρες 125 κ.εκ. έχει “αγκαλιάσει” κυρίως τους νέους αναβάτες οι οποίοι αναζητούν κάτι διαφορετικό στους δύο τροχούς με προσιτή τιμή και αυξημένη χρηστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Brixton παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Crossfire 500 με αισθητική scrambler. Το Crossfire 500XC διαθέτει ψηλό φτερό και ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Τα ελαστικά είναι διπλής χρήση για κίνηση και εκτός δρόμου, ενώ οι αναρτήσεις έχουν μεγαλύτερες διαδρομές. Για να ενισχυθεί ο εκτός δρόμου χαρακτήρας έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά στο εμπρός φωτιστικό σώμα, στο ψυγείο και στον κινητήρα, ενώ το τιμόνι είναι ελαφρώς πιο ψηλά τοποθετημένο για καλύτερο έλεγχο στις χωμάτινες διαδρομές.

Τα πρώτα σχέδια του Crossfire 500XC που κυκλοφόρησαν.

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Crossfire 500XC είναι ο γνωστός δικύλινδρος των 486 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους καιΤο 500XC είναι το 5ο μέλος της οικογένειας των Crossfire. 43Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της J.Juan με έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο πίσω 240mm, συνοδευόμενα από ABS της Bosch. Το βάρος της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι στα 195 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ θα έχει χωρητικότητα 13,5 λίτρα.

Η Crossfire 500XC βρίσκεται στην τελική φάση εξέλιξης, αλλά είναι σίγουρο ότι μέσα στο 2022 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά. Άλλωστε η χρονιά για την κινεζική φίρμα αναμένεται πολύ δυνατή καθώς ήδη παρουσίασε στην EICMA 2021 το εξαιρετικό Cromwell 1200 το οποίο προορίζεται για αντίπαλος του Triumph Bonneville.

Πάρτε μια γεύση από τα νέα μοντέλα της Brixton.

 

Αυτή είναι η XC έκδοση του Crossfire 125.

Στην EICMA απολαύσαμε το Cromwell 1200.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το νέο Brixton GK1200 που ελπίζουμε να το δούμε στην Ευρώπη

Όλο και πιο όμορφες οι μοτοσικλέτες της Brixton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης