Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η έλευση του σημαντικού της ηλεκτρικού scooter CE-04 σήμανε, όπως δείχνουν τα πράγματα, και το πέρασμαΗ τελική του ταχύτητα ξεπερνάει τα 90Km/h. σε μια νέα εποχή για την BMW. Η υψηλή τεχνολογία σε συνδυασμό με τις καινούριες μορφές επικοινωνίας των νέων έχουν δώσει έναυσμα για αναζήτηση σημείου επαφής με τη νέα γενιά αναβατών και η BMW αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο να προσελκύσει αυτό το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο σχέδιο της BMW αφορά τους νέους αναβάτες καθώς παρουσίασε το concept CE-02. Πρόκειται για ένα νεανικό scooter το οποίο έχει ευχάριστο και πολύ πρωτοποριακό στυλ συνδυάζοντας την τεχνολογία με την απλότητα. Το CE-02 είναι φυσικά ηλεκτροκίνητο χωρίς να γνωρίζουμε τις επιδόσεις του ακόμα, ωστόσο αναμένουμε να κινούνται σε χαμηλότερο επίπεδο από το CE-04 για να μπορούν οι νέοι αναβάτες να έχουν πρόσβαση με δίπλωμα A1 και A2.

Το CE-02 είναι από τα πλέον φουτουριστικά μοντέλα που έχει σχεδιάσει η BMW.

Η λειτουργία του μπορεί να ελεγχθεί μέσα από ένα smartwatch!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί του scooter είναι 15 ιντσών με ασφάλτινα ελαστικά, ενώ η θέση οδήγησης είναι αρκετά χαμηλή, σταΣτον εμπρός τροχό δεσπόζει ένα μεγάλο λογότυπο της BMW. 730mm για εύκολη επιβίβαση. Highlight του σχεδιασμού του CE-02 είναι τα μαρσπιέ, τα οποία δεν είναι άλλο από ένα… skateboard! Η μετάδοση γίνεται με ιμάντα, ενώ η μπαταρία βρίσκεται στη θέση του κλασικού κινητήρα.

Η BMW αναφέρει πως το CE-02 έχει κατασκευαστεί με γνώμονα να αντέχει τη σκληρή χρήση, να είναι εύχρηστο και να μπορείς να βάλεις τη δική σου πινελιά με μια σειρά από αυτοκόλλητα και ταινίες της BMW. Δεν γνωρίζουμε πότε το CE-02 θα βγει τελικά στην παραγωγή, αλλά σίγουρα το σχέδιο είναι πολύ ιδιαίτερο.

Το βίντεο παρουσίασης του CE-02.

 

Μαζί με το scooter η BMW παρουσίασε και μια σειρά ρουχισμού κατάλληλη για το scooter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρωματικές ανανεώσεις για πολλά μοντέλα της BMW

Το jacket της BMW δίνει εντολές στη μοτοσικλέτα

Η αθόρυβη επανάσταση από την BMW ονομάζεται CE 04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης